Originally Posted by
Corpus
Kendinize gelip insanları bir sınıfa sokmayı bırakıp sonra yorum yapmayı denerseniz daha başarılı olursunuz. Şuan aldığınız yenilgiden mi bilmiyorum ama garip bir alınma , yanlış yorumlama ve insanları küçümseme(bunlar bilmez ben bilirim) modundasınız.
Kimsenin demediği şeyleri söyleyip dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Bu güzel demek ki kendinizi savunacak fikir üretemediniz. Herşey ortada 2 taraflı itişme var ama siz bunu tek tarafa yani Elmander' e bağlıyorsunuz. Bir olayın olması için her zaman bir neden gerekir. Burada neden Deniz , olayı yapan Elmander dir. Bu yüzden ceza gerekiyorsa 2 oyuncuda ceza almalıdır. Şuan forumda çok kullanılan "tahrik" kavramı işte bu Deniz' in yaptığıdır.
İtişmek futbol dahilindedir ben bu yüzden tek taraflı bakıyorum. kimse itiştiği için ceza almaz ama itiştiği oyuncu arkasını dönüp gittiğinde arkasından gidip aşil tendonuna basarsa bir futbolcu bu net bir cezayı hak eder. Bakın ben Elmander'i çok severim daha önce farklı farklı yerlerde belirttim bunu ama aşil tendonu sporcular için çok kritik bir bölgedir, sırf ben tahrik oldum yaa mantığıyla gidip bir oyuncunun kariyeriyle oynayamazsınız.
Tekrar söylüyorum bence tek taraflıdır çünkü itişme bi nebze olsun futbolun içinde kabul edilebilir.Sizler itişme ile aşil tendonuna basmayı karşılıklı tahrik olarak yorumlayabiliyorsunuz bu büyük bir yanlış benim bakış açıma göre.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly