1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: [12.0.0] Recep Niyaz

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muhammet -8 e indirilecekse şayet pek özelliklerinin yada potansiyelinin oynanmasını istemiyorum. Ama Muhammet -9 da kalıcaksa kesinlikle Recep'de -9a çıkarılmalı ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Muhammet -8 e indirilecekse şayet pek özelliklerinin yada potansiyelinin oynanmasını istemiyorum. Ama Muhammet -9 da kalıcaksa kesinlikle Recep'de -9a çıkarılmalı ..
    Muhammet'le Recep'i karşılaştırmak istemiyorum ama Muhammed daha potansiyelli. A takımda çıktığı maçlarda da daha çok etkisini gösterdi.Dünya'nın en iyi oyuncularından olabileecek seviyede Muhammed. O -9 alırsa Recep -8 alırsa bence kırılmayın.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Muhammet'le Recep'i karşılaştırmak istemiyorum ama Muhammed daha potansiyelli. A takımda çıktığı maçlarda da daha çok etkisini gösterdi.Dünya'nın en iyi oyuncularından olabileecek seviyede Muhammed. O -9 alırsa Recep -8 alırsa bence kırılmayın.
    ama somut şeylere geçtiğimiz zaman Recep'in başarıları Muhammed'inkilerinden an itibariyle fazla. zaten 2 oyuncunun da henüz bir başarısı yok fakat Recep'in alt milli katagorilerde gösterdiği mükemmel başarılar var. Recep kesinlikle -9 pa almalı. Muhammed de düşmesin bence, -9 pa'lı Türk oyuncular görmek iyi bir duygu oluyor açıkçası fakat Muhammed'in alabildiği yerde Recep bence hayli hayli alır çünkü gösterdiği başarı var. u18de 3 maçın adamı seçilip sonra turnuvanın en iyisi ödülünü almak kolay iş değil. bence arttırılmaya gidilmezse pa'sı tartışılacak ilk isimlerden. ki zaten tartışılmıştı, üstelik dediğim gibi artık elinde birkaç başarısı da var. ben gerek ABOOO'nun gerek perpetua'nın Recep'in pa'sını arttırabileceğini ve bu konuyu düşündüklerini düşünüyorum. ama düşüncelerim ne kadar doğru onu bilemem

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    muhammet kac mac oynadi? ayrica hangi takima karsi? ikinci lig takimina karsi mi oynadi acaba?

Mesaj Yetkileri