öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Böyle bir grup bende beklemiyordum. Barcelona , Real Madrid felan gelir bende sunumu yaparken dünya devlerini Kars'a getirdik derim diye düşünüyordum ama kolay bir grup çıktı. İlk senemiz Avrupada bu biraz zorlayacak bizi tecrübesizlik ama belki oyuncularım şaşırtır beni

Quote Originally Posted by bySperman View Post
Şeker gibi grup.En az 3.lük bekliyorum.
Gerçekten güzel bir grup oldu ama Avrupa arenası başkadır. Ne olur ne olmaz belli değil

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
Bence çok zor bir grup, çünkü hiçbir büyük takım yok(Bu hem avantaj hem de dezavantaj). Tahminimce çoğu başarıya aç ve bir kademe sıçramak için gruptan çıkmak istiyorlar. İlk hedef UEFA Avrupa Ligi olmalı diyorum ben, durumlar uygun olursa üst tur yine düşünüleblir.

Edit: Tahminimce çoğu başarıya aç ve bir kademe sıçramak için gruptan çıkmak istiyorlar derken onların kadrolarının senin kadrondan daha üstün olduğunu düşünerek yorum yaptım. Eğer kadronun onlardan daha kaliteli olduğunu düşünüyorsan Avrupa Ligi cepte demektir.
Kalite konusunda çok fark yok arada. Ve benim çoğu oyuncum da ilk defa çıkacak bu sahneye kendilerini göstermek isteyeceklerdir. Ama yabancı oyuncularımı lig maçlarında hep dönüşümlü oynatacağım o yüzden form tutmaları zor olacak bu bir handikap bizim için

Quote Originally Posted by ommix View Post
Şampiyonlar ligi için kolay grup
Gerçekten kolay bir grup oldu. Bir de katılan diğer takımları düşününce fazla bir kalite farkı yok

Quote Originally Posted by Gratel View Post
ah ento ah ne şanslı adamsın o grup bana çıksa darma duman ederim kars sporda güçlü ekip kesn çıkman lazım artık yani bu grupdan dag bekde güzel olmuş mizah katmış konuşmalar röportajda gzl bende ntv sporla %100 prog katılcakdımda boşver dedm aslında keşke galatsary tv katılsaydım o an aklıma gelmediydi
Sen Galatasaraysın ben Karssporum tabi ki darma duman etcen Galatasaray Tv iyi fikirmiş yapsaymışsın bak