1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Kulübün Popülaritesini Arttırma

Hybrid View

Fenerbahce'nin popularitesini ulkesel yapana selamlarimi yolluyorum.

Ulkesel denen takim son 2 yilda Fransa gol krallarini aldi. 2 oyuncu da ust duzeydi. Reto Ziegler ve Yobo gibi 2 kaliteli oyuncuyu transfer etti.

Bu oyunculari alan takimin popularitesi ulksel degil avrupa duzeyinde olmali.

Bu duruma cozum bulmayacaksaniz, bu oyunu bosuna oynuyoruz demektir. Lille gibi bir takim yillardir ne yapti da Avrupa duzeyinde oldu, Psg ne yapti da 4 yildizli oldu. Knedi liglerinde kac kere sampiyon olmuslar acaba? Avrupa'da sampiyon mu olmuslar son 15 sene icinde?

Turkiye'deki arastirmacilar bu isi bilmiyor. Bu bir gercek. bu popularite konusunda herkese haksizlik yapiliyor.

Quote Originally Posted by comando77 View Post
    Fenerbahce'nin popularitesini ulkesel yapana selamlarimi yolluyorum.

Ulkesel denen takim son 2 yilda Fransa gol krallarini aldi. 2 oyuncu da ust duzeydi. Reto Ziegler ve Yobo gibi 2 kaliteli oyuncuyu transfer etti.

Bu oyunculari alan takimin popularitesi ulksel degil avrupa duzeyinde olmali.

Bu duruma cozum bulmayacaksaniz, bu oyunu bosuna oynuyoruz demektir. Lille gibi bir takim yillardir ne yapti da Avrupa duzeyinde oldu, Psg ne yapti da 4 yildizli oldu. Knedi liglerinde kac kere sampiyon olmuslar acaba? Avrupa'da sampiyon mu olmuslar son 15 sene icinde?

Turkiye'deki arastirmacilar bu isi bilmiyor. Bu bir gercek. bu popularite konusunda herkese haksizlik yapiliyor.

Dostum Galatasaray neredeyse geçen sene küme düşüyordu ama bu sene gelenlere bak bir de menejerlerin önerdiği adamlara yani oyunla gerçek durum arasında oldukça fark var yeni çıkacak yama filan ile bu durumun düzeltilmesi gerekiyor. Geçen sene oyun başında neredeyse herkes geliyordu bu sene ise hiç kimse gelmiyor bence bunun orta yolunu bulmaları gerekiyor yoksa her iki durum da çok can sıkıcı .

Mesaj Yetkileri