Quote Originally Posted by HellhammeR
Yardımım dokunurmu bilmem ama ben şu yöntemi kullanırım kapanma barı 20 sekmeden oluşmaktadır hem takım emirlerinde hemde oyuncu emirlerinde en sol 0 senin kalen olarak düşün en sağ 20 rakip kale.Benim taktiğim 4-4-2 defansta dr ve dl mantalite 6. sekme kapanma 6 sekme bölgesel markaj işaretli dc ler mantellite 5 kapanma 5 bölgesel markaj,mr ve ml 10 sekme mantelite 10 sekme kapanma bölgesel markaj işaretli rakip kanatlardan gelince santra cizgisinin üstünde karşılıyor tabiki bu oyunculara ileri çık orta yap topla beraber koş sık sık olmalı,ortasahadaki mc lerden biri biraz defansif oynuyor mantalite maçına göre 8 veya 10 kapanmada 8 veya 10 digeri daha ofansif oynar mantalite 10 13 kapanmada 10 13 forvetler sadece kapanma açık olarak 15 buda takriben rakip ceza sahası üstü kaleci ve defans rahatsız olsun diye.kapanmayı oyuncuların bireysel taktik ekranında yap en önemlisi mantaliteyle kapanma orantılı olsun birde unutmadan antreman programı çünkü pres hemen olan birşey değil ve oyuncuları fazla yoruyor Vieri antreman programını tavsiye ederim kısa zamanda fizik kondüsyonu çok iyi artıyor dediklerimi bir uygula hangi taktiği kullanırsan kullan oyuncu görevlerinde bu ayarları yap ve maçı ayrıntılı seyret zaman geçtikçe gözlerine inanamayacaksın son olarak bir alıntı yapacağım Fatih Terim ilk senesi ve ilk hazırlık maçı sonuç kötü fakat maç sonunda şunları sölemişti "Takım presimizi 60,70 dakikaya çıkarırsak çok büyük işler başarabiliriz"Galiba başardılar iyi eğlenceler başarılar.
hepsine katılıyorum