daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bursaspor en az iki farkla kazanır diyorum.Cezası olan taraftarlarımız için adalet yerini buldu.Rahat kazanırız.
02 çifte şans
Ordunun gol girişimi yok, Bursanın 8 tane var dk 63 ve skor 0-0. Bakalım Ordu daha ne kadar dayanacak![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben böyle hakem görmedim abi her haftada Bursaspor'a denk geliyor bunlar. Yazık oraya çıkan taraftara yazık.. futbolcularada yazıklar olsun.
0-0 bitti. Bursa 17 şut çekmiş, Ordu 2.
Fm deki gıcık edici maçlardan biri gibi olmuşBursa'nın 18 şutu Ordunun 2 şutu var ve skor 0-0.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gollük şut adam akıllı yoktu ki, net etkili pozisyonlar yakaladık ama ya kalecinin kucağına, ya dağlara taşlara vurdular. Sağlık olsun, alıştık.
Bursa çok şut attı ama sonlara doğru Ozan'ın kaçırdığı dışında çok tehlikeli diyebileceğimiz kaç pozisyona girdi? Cuper muhtemelen demiştir ki bu takım 2 sene önce şampiyon olmuş, deplasmanda 1 puan harika sonuç olur ve bunuda defansif oyunuyla aldı. Hücum etseler bence kazanma şansları artardı. Bursaspor delici oyuncu eksikliği hissediyor çok kötü durumdalar
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sorun orada zaten, o şampiyon takım etiketi sağolsun bu durumumuzun sebebi benceHerkes ''oo Bursa şampiyon olmuş takım, güçlü takım'' diyerek savunmayı sağlam tutuyor, e bizde de o savunmaları aşacak hücum gücü, aksiyonu yok maalesef. Savunma konusunda çok sıkıntı çekmesekte bireysel hatalar puan kayıplarının fazla olmasının nedeni. Gerçi geçen senenin ikinci yarısından bu yana bir düşüş içindeyiz. Sürekli böyle gidecek diye bir kaide yok tabii ki ama öz güvenin artması için şöyle ard arda 2-3 galibiyet almak lazım. En kısa zamanda bu tür bir dönemi yakalamakta en büyük arzumuz.
Adem ve N'Diaye'yi izledikçe Ertuğrul Sağlam'ın Ergic konusunda çok büyük bir hata yaptığı görülüyor.