1 ile 30 arası toplam 318 sonuç

Konu: [12.0.0] Miroslav Stoch

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Bence mental özelliklerinin artırılması uzun şutundan daha önemli gerçeği yansıtması açısından. Ben bunu daha önceki yazdıklarımdada söyledim. Ayrıca ısrarla cevap alamadığım PA ve CA değişikliği sorumu da gene es geçmişsin. Antipati yaratmak , tartışma çıkarmak yada ortamı germek değil amacım bunu başından beri söylemeye çalışıyorum .. İnsanlara tatmin olacağı cevaplar vermek yerine (bu benim yada bi başkasının istediği olsun tarzında değil) siz kendinize göre ayarlayın stochu editörden derseniz bu benim antipati kazanmamı değil sizin kazanmanızı sağlar.
    Araştırma sorumluları farklı düşündükleri konularda neden farklı düşündüklerini özellikle açıklamalı bir şekilde belirtiyorlar çoğu zaman. Stoch'un son dönemde bir çıkış içinde olduğu doğru. Sizlerle beraber bizler de gözlemliyoruz. Bu sezonla ilgili gerekli değişiklikleri FB araştırmacısı arkadaşımız en iyi şekilde yansıtmaya çalıştı. Hatırladığım kadarıyla bazı özellikleri ve CA'sı da değişti.

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Araştırma sorumluları farklı düşündükleri konularda neden farklı düşündüklerini özellikle açıklamalı bir şekilde belirtiyorlar çoğu zaman. Stoch'un son dönemde bir çıkış içinde olduğu doğru. Sizlerle beraber bizler de gözlemliyoruz. Bu sezonla ilgili gerekli değişiklikleri FB araştırmacısı arkadaşımız en iyi şekilde yansıtmaya çalıştı. Hatırladığım kadarıyla bazı özellikleri ve CA'sı da değişti.
    ufak bir artis mi yoksa cogu ozelliklerinde iyi bir artis mi oldu?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by comando77 View Post
    ufak bir artis mi yoksa cogu ozelliklerinde iyi bir artis mi oldu?
    Yukarida yazdigimdan sonra bu soru biraz ironik olmus.

Mesaj Yetkileri