Sayfa 15 / 30 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Naptın sen ya o kadar transfer yapılırmı

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

İlerde satmak için almışsın.Benim de önceden kullandığım bir taktikti.Ancak bu kadar transfer hem oturmuş kadroyu bozar hem de kariyerin gerçekçiliğini yitirmesine sebep olur.Ancak karar senin başarılar.

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    İlerde satmak için almışsın.Benim de önceden kullandığım bir taktikti.Ancak bu kadar transfer hem oturmuş kadroyu bozar hem de kariyerin gerçekçiliğini yitirmesine sebep olur.Ancak karar senin başarılar.
    zaten kadro yaşlıydı yenilenmesi lazımdıki bisenedegil ilerki senelerdede i,ş yapabilelim. hemde finansal açıdanda gelişmekiçin şartdı böle birşey aslında nokta atış yapıp katkat deger kanan oyuncular almakdı almak sonra hedefim ama kara fln kaçırınca daha geniş olan ve tefaruatlıolan bu yola girdik ücretsiz aldıklarımın çogu yedekde zaten lig fazla önemlidegl play off kalsak bile yeter busene önemliolan şampiyonlar liginde hangi oyuncular daha çokiş yapar o mesele olan ilerdeki senelerde bukadr transfer yapmaayabilirim zaten alt yapıya çok önem veririm alt yapı gelişdirmek ilk amaçlarımdan ilerki sezonlarda çokda gidenvar takımdan zaten kadro oturtma konusundada zorlanabiliriz tabi

daha çok oyuncu v ardı serbestden genc maaş büthçesini fln ucuza kapabilcegim seçerek aldım dogrusu serbestleri

2. Sezon

..:: Hazırlık Maçlarımız ::..

..:: Lig Maçlarımız ::..

Last edited by Gratel : 06.Şubat.2012 at 19:38

İlk Hazırlık Maçı Olan Milan Maçına Giriyorum Başarı Dileyen Yok mu

1.Hazırlık Maçı

11Ler:
    Maça Başlarken

Maç Bittiğinde(Maçı Kazandığım Taktik)

Sonuç:

Gol Bile Atamıyorlardı Fakat PATONun MÜkemmel Falsolu Golü Yıkdı Bizi Çok iyi bir Maç oldu.. Oyuncuların Hepsinin Kondisyona İhtiyacı var Full Kondisyon Antremanında Birsüre hepsi.. E.Munoz Düşünğümden Daha iyi Oynadı 1.Penaltıyı Sinan Bolat Kurtardı ve 2.penaltıda tam Köşeye gitmese Kuratarabilirdi.. Son uzatmadada Olsa Kazanmayı Başardık Maçı. Vorsah Çok penaltı yapıyor nasıl Uyarabilirim Yapmaması için

MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
    [YOUTUBE="6iJQ54iYDCY"] Mİlan - GALATASARAY[/YOUTUBE]

Maçın Yıldızı: alexandre PATO Puanı: 8.3

[YOUTUBE="xy96zuMiWkU"] GALATASARAY - Trabzonspor[/YOUTUBE]

Nekadar Benzer Maçoldu ya Lacina Traorede Uçan Kafa attıydı Golü

Off kadro tamamen değişmiş.Eğer oturtabilirsen müthiş bir iş yapmış olursun.Oyun gerçekçilikten çıkmış evet.Ama bu senin takımına senin oyununa dönmüş.Her şeye sıfırdan başlamak da zevkli olabilir.

Quote Originally Posted by Shelf View Post
    Off kadro tamamen değişmiş.Eğer oturtabilirsen müthiş bir iş yapmış olursun.Oyun gerçekçilikten çıkmış evet.Ama bu senin takımına senin oyununa dönmüş.Her şeye sıfırdan başlamak da zevkli olabilir.
    evet kolay oturmuş kadrodan vaz geçdimn hem kaliteyi yükseltmek hemde yaşlı oyuncuları eniyi döneminde degerlendirmek gerekirdi hem sportif açıdan hemde finansal açıdan bu gerekiyordu değerlendirmeye çalışdık kolay olanıdegl zor olanı seçdim inşallah bu konuda başarılıda olucaz aldıgım oyuncular genc oyuncular zaten ilersi için bizim için çok önemli genc ve Potansiyale sahip oyuncular olması biryandanda giden oyuncular arasından bazılarına çokiyi teklifler geldi satmak zorunda kaldık.. inşallah bu yolda başarılı olucaz bakalım hayırlısı herşeyin

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Naptın sen ya o kadar transfer yapılırmı
    kusura bakma dostum ya üstte kalmış yorumun yeni gördüm yukarıdada anlattığım gibi olması gerekiyordu.. bazı oyuncular finansal açıdan alındı zaten onların şuanlık önemli biyeri yok takımda
    Last edited by Gratel : 06.Şubat.2012 at 23:04

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kadro fena olmuş yahu artık kolay gelir kariyer

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Kadro fena olmuş yahu artık kolay gelir kariyer
    lig demek istedin galiba kolaygelir diye takımı oturtabilirsem kükreycek çok fena bu aslan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transferler ve kariyer çok sağlam gidiyor, avrupada ses getircen gibi görünüyor, ligde hangi 6 yabancıyla oynuycan merak ediyorum, bu arada yendik Mİ LAN?

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Transferler ve kariyer çok sağlam gidiyor, avrupada ses getircen gibi görünüyor, ligde hangi 6 yabancıyla oynuycan merak ediyorum, bu arada yendik Mİ LAN?
    sagolasın renkdaşım daha kesin degil hangileriyle oynuycagım ligde hepsini kullanmak amacım zaten kim hak ediyorsa ona vericem ligde formayı önemliolan avrupa ligine kayıtlaycaklarım hangilerini kayıtlamamı önerirsiniz tecrübe abidesi menejerler nerdeler ? Yeneriz affetmeyiz allahın izniyle

A.Madrid 2. Hazırlık Maçına Giiryorum Başarı Dİleyen Yok mu

Alırız artık bu maçı da

Bu Maçı çok iyi oynadık ama kalecileri maçınyıldızı olmuşduki kendi kalemize attık onuda zaten 1 0 Kaybettim fakat crush dump hatası verdi birdaha oynamam gerekecek

Şuan Dk 51 Toplam 4 gol var Maçda..

dk 56 Maçda Toplam 5 Gol Var

dk 72 7 gol oldu toplam

dk 90+1 9 gol var toplam maçda ayrıntılar birazdan hazırlanıyor suan ) ya çökdük ya çökerttik

2.Hazırlık Maçı

Sonuç:

Çok süper oynadık ortigoza sakatlandı maçdan çıkdı toivonen 2 tane attı 3 asistle yıldızlaşdı De buryne hızlı şekilde koydum Vorsah ve lacina milli maçdaydı

[YOUTUBE="ylb7YXCYN-Q"]ylb7YXCYN-Q [/YOUTUBE]

Maçın Yıldızı: Kevin De BURYNE Puanı: 9.0

Last edited by Gratel : 07.Şubat.2012 at 02:16

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Transferler güzel ama yine çok fazla yapmışsın. Finansı felan kontrol et batırma takımı
    Hazırlık maçları da iyi gidiyor özellikle atletico maçı

Quote Originally Posted by Shelf View Post
    Alırız artık bu maçı da
    alırız dedin valla aldık senin doping iyi geldi bize
    Quote Originally Posted by entolik View Post
    Transferler güzel ama yine çok fazla yapmışsın. Finansı felan kontrol et batırma takımı
    Hazırlık maçları da iyi gidiyor özellikle atletico maçı

sagolasın enesim finans herşey benim için bazen finans adına oyunu oynamayı unutuyorum pazarlık övme fln filan ekonomi oyunu gibi geliyor biran ama bu bir futbol oyunu ve başarılıda olucaz inş yeni nesil kadromuzla atletico madrid şanslıydıki ana stoperim vorsah ve kafacı lacina millimaçdaydı

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    2.Hazırlık Maçı

Sonuç:

Çok süper oynadık ortigoza sakatlandı maçdan çıkdı toivonen 2 tane attı 3 asistle yıldızlaşdı De buryne hızlı şekilde koydum Vorsah ve lacina milli maçdaydı

[YOUTUBE="ylb7YXCYN-Q"]ylb7YXCYN-Q [/YOUTUBE]

Maçın Yıldızı: Kevin De BURYNE Puanı: 9.0

Maçın Videosu Eklenmişdir İyi Seyirler

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Gratel View Post

sagolasın enesim finans herşey benim için bazen finans adına oyunu oynamayı unutuyorum pazarlık övme fln filan ekonomi oyunu gibi geliyor biran ama bu bir futbol oyunu ve başarılıda olucaz inş yeni nesil kadromuzla atletico madrid şanslıydıki ana stoperim vorsah ve kafacı lacina millimaçdaydı
    O kadar çok oyuncu almışsın maaş bütçen yetmemiştir diye korktum. Kadro uyumunu erken yakalarsın umarım. Bu arada kaleciden memnun musun ?

Quote Originally Posted by entolik View Post
    O kadar çok oyuncu almışsın maaş bütçen yetmemiştir diye korktum. Kadro uyumunu erken yakalarsın umarım. Bu arada kaleciden memnun musun ?
    dedimya maaş bütçesi içinde çalışmalarda bulunduk giden degerlioyuncularımız var transfer sezonu bitince koyacam gidenleride sinanbolat 2 hazırlık maçında okadar iyiydiki a.madrid maçında denedim o rumen kaleciyi ondada penaltı oldu penaltıya atlayamadan yedi sinan bolat olsa mutlaka penaltı atılan köşeyi biliyor

Serbest Transferimiz Royston Drenthe

Önümüzdeki Maç Real Madrid Maçı Sariyer Hazırlık Maçını İptal Edip En Yakın Zamana Real Madrid' den HAzırlık Maçı İstedim Onayladı Ve Önümüzdeki 3. Hazırlık Maçı Bir İspanyol Devi İle Olacakdır(Yarın)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaptan Arda'yı ağlatmışsın tebrikler, bu arada 7 gol nedir ya

Sayfa 15 / 30 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Mesaj Yetkileri