1 ile 30 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Transferler güzel ama yine çok fazla yapmışsın. Finansı felan kontrol et batırma takımı
    Hazırlık maçları da iyi gidiyor özellikle atletico maçı

Quote Originally Posted by Shelf View Post
    Alırız artık bu maçı da
    alırız dedin valla aldık senin doping iyi geldi bize
    Quote Originally Posted by entolik View Post
    Transferler güzel ama yine çok fazla yapmışsın. Finansı felan kontrol et batırma takımı
    Hazırlık maçları da iyi gidiyor özellikle atletico maçı

sagolasın enesim finans herşey benim için bazen finans adına oyunu oynamayı unutuyorum pazarlık övme fln filan ekonomi oyunu gibi geliyor biran ama bu bir futbol oyunu ve başarılıda olucaz inş yeni nesil kadromuzla atletico madrid şanslıydıki ana stoperim vorsah ve kafacı lacina millimaçdaydı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Gratel View Post

sagolasın enesim finans herşey benim için bazen finans adına oyunu oynamayı unutuyorum pazarlık övme fln filan ekonomi oyunu gibi geliyor biran ama bu bir futbol oyunu ve başarılıda olucaz inş yeni nesil kadromuzla atletico madrid şanslıydıki ana stoperim vorsah ve kafacı lacina millimaçdaydı
    O kadar çok oyuncu almışsın maaş bütçen yetmemiştir diye korktum. Kadro uyumunu erken yakalarsın umarım. Bu arada kaleciden memnun musun ?

Quote Originally Posted by entolik View Post
    O kadar çok oyuncu almışsın maaş bütçen yetmemiştir diye korktum. Kadro uyumunu erken yakalarsın umarım. Bu arada kaleciden memnun musun ?
    dedimya maaş bütçesi içinde çalışmalarda bulunduk giden degerlioyuncularımız var transfer sezonu bitince koyacam gidenleride sinanbolat 2 hazırlık maçında okadar iyiydiki a.madrid maçında denedim o rumen kaleciyi ondada penaltı oldu penaltıya atlayamadan yedi sinan bolat olsa mutlaka penaltı atılan köşeyi biliyor

Mesaj Yetkileri