Quote Originally Posted by Gratel View Post
10luk tarifeye geçmişsin kolay gelsin entocum wil keane iş başında gene hala taktik vodu coas 2 mi takdigin
O skoru alcağımı düşünmezdim. Takım son haftalarda iyiydi ama bu artık patlama noktası oldu. Will Keane için de patlama noktası oldu Lige çok iyi giremedi gol sıkıntısı çekiyordu. Bir kaç kere uyarı da bulundum şimdi form tutmaya başlıyor Taktik genel olarak o ama değiştiriyorum maç içinde duruma göre

Quote Originally Posted by doqukan036 View Post
Hocam gerçek hayatta Barcelona Kars Şehir Stadı'na gelse ben İddia'da ayağımda ki çorabı çıkarıp Karsspor'a yatırırım. Çünkü Kars Şehir Stadı Karsspor için büyük bir avantaj. Berbat bir saha, haliyle adamlar Nou Camp'tan gelip burda asla oynayamaz.

Neyse çok yazdım, Real maçında başarılar
Quote Originally Posted by Gratel View Post
valla çokgüzel yazmışsın stadın zeminin kötü olması barcayı bitirir adamlar pas yapamaz ya tek silahlarını kullanamazlar
Doğru düşünmüşsün ama bizde kontra atak futbolu oynuyoruz top zemine takılıp gitmiyordu. O yüzden bizim içinde kötü Ama artık yeni stadyuma geçtik o yüzden zemin gerçek çim oldu. Bu durum geçerli değil artık

Quote Originally Posted by myres View Post
kariyerin güzel gidiyor birşey soracağım kardeşim.regenleri programdanmı bakıyorsun yoksa gözlemcilerinmi buluyor.eğer gözlemcilerin buluyorsa nasıl buluyor bu kadar kalitelileri çok merak ediyorum.benimkiler 15 15'den düşük değil ama buldukları regenler 170 175 arası oluyor en fazla.tek tük 180 üstü oluyor tabi ayda yılda bir.
Teşekkür ederim öncelikle program kullanmıyorum.Arama kısmından takımıma gelebilecek oyuncular içinden kendi taktiğime uygun özellikleri olan oyuncular arıyorum. Mesela bitiriciliği ve kararlılığı 17 olan. Oradan eğer istediğim gibi biri çıkarsa sonra gözlemcimden onunla ilgili rapor istiyorum. Eğer raporda iyi gelirse alıyorum