Naptın sen ya o kadar transfer yapılırmı![]()
Naptın sen ya o kadar transfer yapılırmı![]()
İlerde satmak için almışsın.Benim de önceden kullandığım bir taktikti.Ancak bu kadar transfer hem oturmuş kadroyu bozar hem de kariyerin gerçekçiliğini yitirmesine sebep olur.Ancak karar senin başarılar.
zaten kadro yaşlıydı yenilenmesi lazımdıki bisenedegil ilerki senelerdede i,ş yapabilelim. hemde finansal açıdanda gelişmekiçin şartdı böle birşey aslında nokta atış yapıp katkat deger kanan oyuncular almakdı almak sonra hedefim ama kara fln kaçırınca daha geniş olan ve tefaruatlıolan bu yola girdikücretsiz aldıklarımın çogu yedekde zaten
lig fazla önemlidegl play off kalsak bile yeter busene önemliolan şampiyonlar liginde hangi oyuncular daha çokiş yapar o mesele olan ilerdeki senelerde bukadr transfer yapmaayabilirim zaten alt yapıya çok önem veririm alt yapı gelişdirmek ilk amaçlarımdan ilerki sezonlarda çokda gidenvar takımdan zaten
kadro oturtma konusundada zorlanabiliriz tabi
daha çok oyuncu v ardı serbestden genc maaş büthçesini fln ucuza kapabilcegim seçerek aldım dogrusu serbestleri![]()
2. Sezon
..:: Hazırlık Maçlarımız ::..
..:: Lig Maçlarımız ::..
Last edited by Gratel : 06.Şubat.2012 at 19:38
İlk Hazırlık Maçı Olan Milan Maçına Giriyorum Başarı Dileyen Yok mu
1.Hazırlık Maçı
11Ler:
Maça Başlarken
Maç Bittiğinde(Maçı Kazandığım Taktik)
Sonuç:
Gol Bile Atamıyorlardı Fakat PATONun MÜkemmel Falsolu Golü Yıkdı Bizi Çok iyi bir Maç oldu.. Oyuncuların Hepsinin Kondisyona İhtiyacı var Full Kondisyon Antremanında Birsüre hepsi.. E.Munoz Düşünğümden Daha iyi Oynadı 1.Penaltıyı Sinan Bolat Kurtardı ve 2.penaltıda tam Köşeye gitmese Kuratarabilirdi..Son uzatmadada Olsa Kazanmayı Başardık Maçı. Vorsah Çok penaltı yapıyor nasıl Uyarabilirim Yapmaması için
MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
[YOUTUBE="6iJQ54iYDCY"] Mİlan - GALATASARAY[/YOUTUBE]
Maçın Yıldızı: alexandre PATO Puanı: 8.3
[YOUTUBE="xy96zuMiWkU"] GALATASARAY - Trabzonspor[/YOUTUBE]
Nekadar Benzer Maçoldu yaLacina Traorede Uçan Kafa attıydı Golü
Off kadro tamamen değişmiş.Eğer oturtabilirsen müthiş bir iş yapmış olursun.Oyun gerçekçilikten çıkmış evet.Ama bu senin takımına senin oyununa dönmüş.Her şeye sıfırdan başlamak da zevkli olabilir.
evet kolay oturmuş kadrodan vaz geçdimn hem kaliteyi yükseltmek hemde yaşlı oyuncuları eniyi döneminde degerlendirmek gerekirdi hem sportif açıdan hemde finansal açıdan bu gerekiyordu değerlendirmeye çalışdıkkolay olanıdegl zor olanı seçdim inşallah bu konuda başarılıda olucaz aldıgım oyuncular genc oyuncular zaten ilersi için bizim için çok önemli genc ve Potansiyale sahip oyuncular olması biryandanda giden oyuncular arasından bazılarına çokiyi teklifler geldi satmak zorunda kaldık..
inşallah bu yolda başarılı olucaz bakalım hayırlısı herşeyin
![]()
Kadro fena olmuş yahu artık kolay gelir kariyer![]()
Transferler ve kariyer çok sağlam gidiyor, avrupada ses getircen gibi görünüyor, ligde hangi 6 yabancıyla oynuycan merak ediyorum, bu arada yendik Mİ LAN?![]()
sagolasın renkdaşım![]()
daha kesin degil hangileriyle oynuycagım ligde hepsini kullanmak amacım zaten
kim hak ediyorsa ona vericem ligde formayı önemliolan avrupa ligine kayıtlaycaklarım hangilerini kayıtlamamı önerirsiniz tecrübe abidesi menejerler nerdeler ?
Yeneriz affetmeyiz allahın izniyle
![]()
A.Madrid 2. Hazırlık Maçına Giiryorum Başarı Dİleyen Yok mu
Alırız artık bu maçı da
Bu Maçı çok iyi oynadık ama kalecileri maçınyıldızı olmuşduki kendi kalemize attık onuda zaten 1 0 Kaybettim fakat crush dump hatası verdibirdaha oynamam gerekecek
![]()
Şuan Dk 51 Toplam 4 gol var Maçda..
dk 56 Maçda Toplam 5 Gol Var
dk 72 7 gol oldu toplam
dk 90+1 9 gol var toplam maçda ayrıntılar birazdan hazırlanıyor suan) ya çökdük
![]()
![]()
ya çökerttik
![]()
2.Hazırlık Maçı
Sonuç:
Çok süper oynadık ortigoza sakatlandı maçdan çıkdı toivonen 2 tane attı 3 asistle yıldızlaşdı De buryne hızlı şekilde koydum Vorsah ve lacina milli maçdaydı
MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
[YOUTUBE="ylb7YXCYN-Q"]ylb7YXCYN-Q [/YOUTUBE]
Maçın Yıldızı: Kevin De BURYNE Puanı: 9.0
Last edited by Gratel : 07.Şubat.2012 at 02:16
Transferler güzel ama yine çok fazla yapmışsın. Finansı felan kontrol et batırma takımı
Hazırlık maçları da iyi gidiyor özellikle atletico maçı
alırız dedin valla aldık senin doping iyi geldi bize![]()
![]()
sagolasın enesimfinans herşey benim için bazen finans adına oyunu oynamayı unutuyorum pazarlık övme fln filan ekonomi oyunu gibi geliyor biran
![]()
ama bu bir futbol oyunu ve başarılıda olucaz inş yeni nesil kadromuzla
atletico madrid şanslıydıki ana stoperim vorsah ve kafacı lacina millimaçdaydı
![]()
dedimya maaş bütçesi içinde çalışmalarda bulunduk giden degerlioyuncularımız var transfer sezonu bitince koyacam gidenleridesinanbolat 2 hazırlık maçında okadar iyiydiki a.madrid maçında denedim o rumen kaleciyi ondada penaltı oldu penaltıya atlayamadan yedi
sinan bolat olsa mutlaka penaltı atılan köşeyi biliyor
![]()
Serbest Transferimiz Royston Drenthe
Önümüzdeki Maç Real Madrid Maçı Sariyer Hazırlık Maçını İptal Edip En Yakın Zamana Real Madrid' den HAzırlık Maçı İstedim Onayladı Ve Önümüzdeki 3. Hazırlık Maçı Bir İspanyol Devi İle Olacakdır(Yarın)
Kaptan Arda'yı ağlatmışsın tebrikler, bu arada 7 gol nedir ya![]()