Helal olsun valla bu kadar ilerlemek büyük işben regenlerle oynamayı sevmediğimden 5.-6. sezonlarda kapatıyorum genelde
![]()
ŞL'de rakip fena değil elersin bence...Ligde kızışmış Milan'la başa baş bir mücadele olacak gibi görünüyor...
Helal olsun valla bu kadar ilerlemek büyük işben regenlerle oynamayı sevmediğimden 5.-6. sezonlarda kapatıyorum genelde
![]()
ŞL'de rakip fena değil elersin bence...Ligde kızışmış Milan'la başa baş bir mücadele olacak gibi görünüyor...
Daha yolun yarısına bile gelmedikBende regenleri pek sevmem ama sonuçta oyun bu sıfırdan bir daha başla, bir daha, bir daha... bu daha çok sıkıyor beni (:
Şampiyonlar Liginde hedefimiz büyük Atletico güçlü ama biz daha iyiyiz, Ligde Milan'la sezon sonuna kadar çekişeceğimizi zannediyorum.
...
Mario Götze için Dortmund'un kapısını çaldık, bakalım ne cevap verecekler.
...
Veee Mario Götze İnter'de. Dortmund ile el sıkıştık oyuncu ile anlaştık ve bir dünya yıldızını takıma kazandırıyoruz. Biraz tuzlu oldu ama sene 2023 oyuncular aslanın ağzında
...
Vay be Götze 30 yaşında ama taş gibi transfer.
...
Sezon başındandır kadroda hem sistem hem de kalite gereği kendine fazla yer bulamayan Ricardo Rodriquez'i R.Sociedad takımına 5 milyon €'ya satıyoruz.
...
Hava muhalefetinden dolayı maçımız ertelendi.
...
İtalya'da Ara Transfer Dönemi Sona Erdi
...