-
Bu sene anadolu efesin ve fenerbahce ulkerin final four hedefi vardi ama gel gorki oynanan oyunu geldikleri nokta bil top16dan bahsediyorum onlar icin basari sayilabilir .Anadolu efes denilen bu takım türkiyenin basketbol lokomotifi diye kabul ettigimiz takımımız euroleagunin elit takımları önünde cska moskova , maccabi , real madrid gibi takımlar karşisinda eriyip gidiyor resmen inanilmaz zayıf kaliyor ben bunu şahsen yediremiyorum kendime , sorun takım da değil takım inanilmaz güçlü ama bunu yöneten ufuk sarıca bu takım koçu olamaz olmamalı derhal gönderilmeli ..
Fenerbahceye gelelim panathinaikos maçına kadar hiç bir elit bi takımla oynamamıştı burda gelip olympiakos ve caja laborali söylemeyin o kolay grupta bile zorlanarak çıktı ve şmdi gerçek gücünü görüyor , dişarda kazan maglubiyeti ve içerde panatinaikos mağlubiyeti bunlar türk basketbolu için gerçekten çok üzücü durumlar . öyle blok kovalayan smac basan , pota altı savunması sıfır olan gist gibi bi oyunucuyu bünyende barındırsan 35lik mirsaddan yarar beklersen , hacettepenin guardi olamicak kadar kabiliyetsiz jerrelsi takımına guard yaparsan bunlara katlanıcaksın kardeşm bu sene fenerbahce çok kötü oynuyor efesle beraber
Ee hadi gelelim galatasaraya , elemelerde gösterilen harika bi performansla gruplara kaldılar ki gruplara kalmak bu takım için çok çok büyük bi başari geçen sene kurulmuş bi takımdan bahsediyoruz . Grup kısmından sonra tüm katedilen yollar galatasaray için final foura çıkmış kadar önemli.İlk gruplarda oynanılan barcelona ve siena karşilaşmalari gösterdiki bu takım evinde kolay kolay yenilmez son topa kadar mücadelesini edicek deplasmanlarda farklı maglup olsada unutmamak gerekirki bu takımın euroleagude ilk senesi , anadolu efes ve fenerhace ülker rakiplerine ezilirken , galatasarayin verdiği bu mücadele herkes tarafından takdir edildi . Şuanda çeyrek final için türk takımları adına en büyük aday galatasaray gözüküyor . fenerbahcenin zaten şansı kalmadı . anadolu efestende , büyük takım fobisi oldugu sürece başarı gelmez ..
bakalım ne göstericek ilerleyen zamanlar ...
Last edited by di canio : 07.Şubat.2012 at 17:58
Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
Mesaj Yetkileri