1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Bencilliğin Böylesi..

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Creativity ve decisions düşük olduğu için topları boşuna harcamaması adına öyle yaptım ama bu kadar açık pozisyonlarda da atmamaya programlanması çok yanlış bence. Gerçek futbolda bazı forvetler ara pası atacak teknik beceri ve oyun zekasına sahip değillerdir fakat hızları ile etkili olurlar eminim antrenörleri basit oynamaları için uyarıyorlardır maçtan önce bu tür oyuncuları ama böyle pozisyonlarda da pas atmamayı düşünmez herhangi profesyonel bir oyuncu. Ayrıca sizce bu komutları değiştirmeli miyim kesinlikle?
    dostum oyuncunun dribling inin pace-acc kaç olduğunu bilmediğim için run with ball için bir şey söyleyemiyorum. ama o özellikleri iyiyse run with ball sık sık olabilir. ama ara pasına gelince ben her forvetime ara pası özelliğini açarım. çünkü öyle pozisyonlar geliyor ki pas vermeyi hiç düşünmüyor, kendi gitmeyi, vurmayı tercih ediyor. aynı zamanda yaratıcılığını da kısman faydalı olacaktır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@ABOO
    @benbenim
    Teşekkürler önerileriniz için arkadaşlar.

Mesaj Yetkileri