1 ile 30 arası toplam 318 sonuç

Konu: [12.0.0] Miroslav Stoch

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    O yüzden ekibindeki arkadaşların devamlı "O arttı, bu düştü." tarzında cevaplar veriyor değil mi? Hadi kabul edelim Ömer, olacağı biliyor olmak sizin için güzel bir ego
    Ekipteki arkadaslarin soyledikleri onlari baglar. Benim soylediklerim de beni.

Bosta olan bir takimi arastirmak icin ozveri gostermeyi isteyen (18 yas ve ustundeki) herkes ekibin bir parcasi olabiliyor ve bir sonraki yama icin oyuncularin nasil degerlendirildigini herkesten daha onceden gorebiliyor. Eger birisi degisiklikleri onceden ogrenmek icin cok onemliyse, bunun bir karsiligi olmali. O kisi karsiliginda da arastirmaya katki yapabilir.

Ustelik ozellikle Super Lig maclarinin hepsinin televizyondan yayinlandigi, Bank Asya'nin maclarinin da onemli bir bolumunun sifresiz kanaldan yayinlandigi bir donemdeyiz. Yani maclari takip etmek, 2-3 yil oncesiyle karsilastirdigimizda, cok daha kolay.

Yani kisacasi aglayana mama yok, calisana mama var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ekipteki arkadaslarin soyledikleri onlari baglar. Benim soylediklerim de beni.

Bosta olan bir takimi arastirmak icin ozveri gostermeyi isteyen (18 yas ve ustundeki) herkes ekibin bir parcasi olabiliyor ve bir sonraki yama icin oyuncularin nasil degerlendirildigini herkesten daha onceden gorebiliyor. Eger birisi degisiklikleri onceden ogrenmek icin cok onemliyse, bunun bir karsiligi olmali. O kisi karsiliginda da arastirmaya katki yapabilir.

Ustelik ozellikle Super Lig maclarinin hepsinin televizyondan yayinlandigi, Bank Asya'nin maclarinin da onemli bir bolumunun sifresiz kanaldan yayinlandigi bir donemdeyiz. Yani maclari takip etmek, 2-3 yil oncesiyle karsilastirdigimizda, cok daha kolay.

Yani kisacasi aglayana mama yok, calisana mama var.
    Bu üçüncü paragrafındaki verdiğin bilgilerin sebebi ne? Bu bilmediğimiz bir şey mi sanki?

Yani diyorsun ki, önceden bilmek araştırma yapma işinin karşılığıdır.

Ben buna karşı değilim, sadece burada bunun şovu yapılmasın. Biz sorunca da flu cümlelerle gizem yaratmayalım
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Bu üçüncü paragrafındaki verdiğin bilgilerin sebebi ne? Bu bilmediğimiz bir şey mi sanki?
    O yonden bakilirsa, mesela Stoch'un iyi sut cektigini burada yazmanin sebebi ne? Sadece yazanlar mi izliyor Fenerbahce maclarini?

Yani diyorsun ki, önceden bilmek araştırma yapma işinin karşılığıdır.
    Karsiligidir demiyorum. Ikramiyesidir diyorum.

Ben buna karşı değilim, sadece burada bunun şovu yapılmasın. Biz sorunca da flu cümlelerle gizem yaratmayalım
    Kimsenin sov yaptigini dusunmuyorum. Bu bolumun amaci arastirmanin disindakilerin goruslerini almak. Arastirmacilarin yaptiklari zaten her oyuncu icin ilk mesajda mevcut.

Mesaj Yetkileri