npower League 1 | 2. Hafta (Kötü oynuyoruz. Orta saha top yapamıyor, forvetler gol atamıyor. Duran toplardan yediğimiz 3 gol ile mağlup olduk)

npower League 1 | 3. Hafta (Biraz şanslı olsak puan alabilirdik. Defansın arkasına atılan 4 topun 2'si gol, biri direk, biride penaltı oldu. Takımın morali berbat durumda. Ligteki ilk golümüzü atan oyuncu; yedeğin yedeği diye tuttuğum kiralık oyuncum. Sanırım ona muhtaç olacağız artık) (Bu maçtan sonra regen avına çıkıp milli takımların U21, U20, U19 takımlarına baktım. Çok sağlam boşta 2 Uruguay'lı forvet buldum ama.. Bu mesajın son açıklamasına bakınca oyunculara ne olduğunu anlayacaksınız)

npower League 1 | 4. Hafta (3'e abone olduk Küme düşme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Takımın morali yerlerde..)

Ulan sizin çalışma izninize de bilmemnenize de başlayacağım artık. Bu sebeple kaçırdığım kaçıncı oyuncu bu. Yeter artık bıktım ya. 2 canım oyuncu gitti ona yanıyorum.

Bu oyuncuları alamayınca İngiliz bir Forvet aldım. Önceki senelerde üst üste 40'ar maçta 35 küsür gol atmış bir oyuncu. Son zamanlarda düşüşe geçsede ben kendisine güveniyorum. Oyunu kapadığım için ss alamadım yarın eklerim onuda.