1 ile 30 arası toplam 1063 sonuç

Konu: THY Euroleague 2011-2012 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Kavga etmek gibi bir amacınız var ise kendi kendinize kavga edersiniz. Bu üsluba katılmam. Biraz savgı göstermeniz gerekir karşınızdakine ve görüşlerine.

Normal şartlar altında yenilmelerine imkan yoktu. Bugün bu sene hiç izlemediğim kadar kötü oynadı CSKA Moskova. Efes bile dün daha iyiydi.
    Amacım kavga etmek değil. Ama sizin hep böyle kesin konuşmalarınız insanın zoruna gidiyor. Normal şartlar alında yenilmelerine imkan yoktu dediniz. Maç uzayda felan mı oynandı ? Yer çekimi kanunları mı değişti ? Hakem katkısıyla mı kazandık ? Neydi normal olmayan ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Amacım kavga etmek değil. Ama sizin hep böyle kesin konuşmalarınız insanın zoruna gidiyor. Normal şartlar alında yenilmelerine imkan yoktu dediniz. Maç uzayda felan mı oynandı ? Yer çekimi kanunları mı değişti ? Hakem katkısıyla mı kazandık ? Neydi normal olmayan ?
    Futbolda ŞL'nde Barcelona galibiyeti almak da, basketbolda CSKA Moskova karşısında galibiyet almak da %1in altında bir ihtimaldir.

Tebrik ettiğim halde kavga etme niyetindesiniz hâlâ ve hâlâ.

Bir yöneticinin zevk için kavga etmesini anlayamıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Futbolda ŞL'nde Barcelona galibiyeti almak da, basketbolda CSKA Moskova karşısında galibiyet almak da %1in altında bir ihtimaldir.

Tebrik ettiğim halde kavga etme niyetindesiniz hâlâ ve hâlâ.

Bir yöneticinin zevk için kavga etmesini anlayamıyorum.
    Amacımın kavga etmemek olduğunu az öncede söyledim. Bunun yöneticilikle felan da hiç alakası yok. Tebrik ettiğin içinde teşekkür ederim. Ama abi sana net bir şekilde soruyorum "Normal olmayan şey neydi ?"
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri