60-55 hadi be az kaldi yeniyoruz.
60-55 hadi be az kaldi yeniyoruz.
61-59 son 3 dakka hadi be cocuklar bir tane 3"luk herseyi bitirir.
Andric 5 ledi bugun muthisti son 1.30 dakka
lan hadi lan hadiiiiiiiiiiiiiiii
HELAL OLSUN BE SİZE HELAL ! Sizin Allahınıza Kurban ! Herkesi şaşırttınız helal size beee ! CSKA'yı yendik varmı ötesi![]()
Helal olsun, gerçekten çok heyecanlı ve keyifli bir maçtı. Tebrikler Aslanlar, kaybedilen Efes maçı böylelikle telafi edilmiş oldu, çıkma şansları arttı.
Ayrıca seneye direk almalılar artık Galatasaray'ı. THY de bastırsın, o kadar para veriyor, 3 takımla mücadele edelim seneye de, eleme oynamadan.
"YÜCE ATATÜRK"
Yemin ediyorum az daha kalp krizinden gidiyodum ama olsun değdi buna yendik yendik.
Screw you guys, I'm goin' home
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Valla helal.
Galatasaray çok iyi oynadı, CSKA beklemediğim kadar çok kötüydü.
Son pozisyonda Murat Kosova biraz abarttı, orada double team gelince kollarla zayıf bir temas geldi. Hakemler genelde onu faul çalmazlar.
Ben bu kadar iyi oyun hiç beklemiyordum.
Kavga etmek gibi bir amacınız var ise kendi kendinize kavga edersiniz. Bu üsluba katılmam. Biraz savgı göstermeniz gerekir karşınızdakine ve görüşlerine.
Normal şartlar altında yenilmelerine imkan yoktu. Bugün bu sene hiç izlemediğim kadar kötü oynadı CSKA Moskova. Efes bile dün daha iyiydi.
Barcelona, CSKA gibi takımlar karşınızda %1in altında ihtimaliniz vardır kazanmak için.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Harikayız! Ağlattınız resmen be!
"Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır." Nokta.
%1 sans ? Himm 3 kez dusunmek lazim.
Biraz Deginmek Gerekirse
13/13 yapmis bir takimi devirdik Turnuvanin Açik Ara en iyi takimi Yendik Turnuvanin en iyi oyuncularini Yendik ?
Birde Galatasaraya Gelelim ; 2 yil once Kume Dusmekten Son anda kurtuldu Gecen Yil yeni kadro yeni hoca ile Final oynadi bu yil top 16"ya kalamaz denildi bu kadro ile top16"ya kaldilar Csk"yi yenemez dediler csk fark atar dediler Csk"yi Devirdik bu takim bu kadro ile bunu yapiyorsa Baska birsey demiyorum Kalbim cikicakti Tebrikler YENILMEZARMADA.
Yok böyle bir duygu.Yok böyle bir şey.Ne diyelim biz şimdi.
İlk yarıdan sonra kapamıştım. Keşke izleseymişim.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gerçekleri Tarih Yazar Tarihide GALATASARAY !
Hâlâ gerçekçi değilsiniz. 13/13 yapan CSKA gibi bir takım kadro karşısında kazanmanız elbette ki %1in altındadır. İlk maçtaki skora da baktığınızda bu maçta Galatasaray'ın ne kadar iyi oynadığını ve CSKA'nın ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.
Neyin kavgasını çıkartmaya çalışıyorsunuz anlaşılır gibi değil.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
ABOOO
Kimse kavga etmiyor sen çekemiyorsun bu kadar.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Cengiz bunu ifade etme şeklin yanlış. Favori değilsiniz dersin eyvallah. Ama senin tutumunun ahmet çakarın "fener yenilirse bikini giyerim"den pek farklı değil bu konuda.
Ona gelen tepkiler neyse, sana böyle cevap verilmesini doğal karşılamalısın. Ayrıca gördüğüm kadarıyla sana yapılan bir terbiyesizlik de yok.
Yorumun abartılıydı kabul et. %1'in altında bile şansınız yok demişsin. İmkansız demişsin. Senin imkansızlık eşiğini tartışıyor millet. Bunda bi sakınca yok .)
Ayrıca normal şartlar altında nedir hakkaten .) Salon zemini karla kaplı olsa anlayacağım da... .)
Hayır yani herkes biliyor CSKA'nın mutlak favori olduğunu. Ben fark yeriz diye maça bile gitmedim. Ama işte senin gibi maç çoktan bitmiş şeklinde konuşanlara her zaman böyle cevaplar gelmiştir forumda. 10 senedir bu forumdasın. biliyorsun durumun nasıl olacağını.
sakin yanlis anlama hocam %1"de olsa kazanma sansimiz var anlaminda dedik neyse sevincten cok mutluyum helal olsun oyunculara ve taraftarlara.
Abartılı değildi. Benim görüşüm gerçekçilik üzerine.
Fenerbahçe'nin de %1in altında şansı vardır CSKA Moskova karşısında.
Barcelona'nın ve CSKA Moskova'nın kaybettiği maç sayısına oranladığında göreceksin.
Şu an zaten imkansızı başardılar. Murat Kosova'nın son sözleri belki de bir daha hiç kaybetmeyeceklerdi.
Bu bir oyun, sonsuza dek kazanamazsın. Bazen kaybedebiliyorsun.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu takım A lisansını haketmiyorsa kimse haketmiyor Euroleague'te oynamayı.Ne demiştik SON TOPA KADAR.
@ABOOO
Bu maçtaki skor CSKA'nın kötü oynadığından gelmedi, ilk maçtaki skorda CSKA'nın muhteşem oynadığından gelmedi. İlk maçta da iyi savunduk 3/25 falan 3lük isabetiyle oynadık ki bu atışların 17-18 tanesi boş atıştı. Kendi beceriksizliğimizden farkın o kadar açılmasına neden olduk. Bu maçtada taraftarın etkisi takımın olağanüstü savunması, isteği ve hırsıyla CSKA'yı alışık olmadığı bir ortama soktuk ve performansının düşmesine neden olduk. Biz CSKA'yı boş bıraksakydık CSKA atamasaydı, top tutamasaydı, pas yapamasaydı CSKA kötü oynadı diyebilirdik, maçlara fazla taraflı bakmayın. Ayrıca topun olduğu hiçbir oyunda %1'lik bir şanstan bahsedilemez. Sonuçta 2 takımdan biri amatörde diğeri de en yüksek ligde oynamıyor. Belli bir seviyedeler ve bu yüzden Top 16'dalar. %1'in altındaki şans Barcelona-Atışalanıspor maçında olur. Barcelona - Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş maçlarında olmaz. Bu tarz maçlarda şanslar %60-40'tır, sabittir.
Screw you guys, I'm goin' home
Spiker: Neden etkisiz kaldınız? Teodosic: Siz daha önce böyle bir taraftar gördünüz mü?
Oktay Mahmuti : "İyi bir maç oynadık, inandıklarımızı sahaya yansıtmaya çalıştık."
Oktay Mahmuti : "Biz herkese saygı duyuyoruz ama kimsedende korkumuyoruz"
Oktay Mahmuti : "Yarın lig devam ediyor Pazar Karşıyaka maçı sonra kupa maçı var bu akşam keyfini çıkarırız ama yarın yeni şeyler başlıyor."
Mahmuti: "Ben çok iyi bir konuşmacı değilim,çok teşekkür eden biri değilim hiçbirşeyin sözünü vermiyoruz,şansımızı sonana kadar deneyeceğiz"
Hani futbol olsa anlayacağım. Rakip çok dandiktir. Saçma sapan bir gol yersin rakipte full defans yapar. Ve kaybedersin. Ama bu basketbol. Burda şans faktörü futbola oranla çok daha az. Sürekli mücadele içersindesin. Ki ayrıca biz CSKA'dan daha iyi oynadık. Maçı hakettikte kazandık. Spikerin söylediği gibi "Her baskette ayrı bir emek var, ayrı bir hikaye var".
Vallahi bu sahada müthiş taraftarımız ile her takımı zorladık CSKA'yı da zorladık ve kazandık...Zaten bu saatten sonra A Lisansı vermezlerse ayıp olur yahu...Artık çıkma şansımız hayli fazla Oly 2g 2m bizde 2g 2m Oly zaten dışarda yenilecektir bizde içerde Efes'i mutlaka yenmeliyiz...