Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Hâlâ gerçekçi değilsiniz. 13/13 yapan CSKA gibi bir takım kadro karşısında kazanmanız elbette ki %1in altındadır. İlk maçtaki skora da baktığınızda bu maçta Galatasaray'ın ne kadar iyi oynadığını ve CSKA'nın ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.

Neyin kavgasını çıkartmaya çalışıyorsunuz anlaşılır gibi değil.
Cengiz bunu ifade etme şeklin yanlış. Favori değilsiniz dersin eyvallah. Ama senin tutumunun ahmet çakarın "fener yenilirse bikini giyerim"den pek farklı değil bu konuda.

Ona gelen tepkiler neyse, sana böyle cevap verilmesini doğal karşılamalısın. Ayrıca gördüğüm kadarıyla sana yapılan bir terbiyesizlik de yok.

Yorumun abartılıydı kabul et. %1'in altında bile şansınız yok demişsin. İmkansız demişsin. Senin imkansızlık eşiğini tartışıyor millet. Bunda bi sakınca yok .)

Ayrıca normal şartlar altında nedir hakkaten .) Salon zemini karla kaplı olsa anlayacağım da... .)

Hayır yani herkes biliyor CSKA'nın mutlak favori olduğunu. Ben fark yeriz diye maça bile gitmedim. Ama işte senin gibi maç çoktan bitmiş şeklinde konuşanlara her zaman böyle cevaplar gelmiştir forumda. 10 senedir bu forumdasın. biliyorsun durumun nasıl olacağını.