Maşallah ligde önümüze gelene 100 tekme misali ona 3 buna 4 sallayıp evine göndermişsin. Normal sezon bitti demişsin, şimdi nasıl bir prosedür olacak ligde?
Maşallah ligde önümüze gelene 100 tekme misali ona 3 buna 4 sallayıp evine göndermişsin. Normal sezon bitti demişsin, şimdi nasıl bir prosedür olacak ligde?
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 1.Maç
Lig 2'ye bölünüyor.İlk 6 takım Şampiyonluk Grubu,sonraki 6 takım ise Küme Düşme Grubu şeklinde aralarında 2'şer maç yapıyor.Oluşan duruma göre şampiyon ve düşen takımlar belli oluyor.Sonra ayrıca 2.ve 6. sıradaki 5 takım sıralamaya göre Uefa'ya katılmak için tek maç usulü eleme oynuyorlar
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 2.Maç
Her şey iyi giderken Hollandalı oyuncum Brack'den kötü haber geldi.Adelesinde yırtık meydana gelen oyuncum 4-5 ay yok
Defansın soluna aldığım ve bu sezon birçok maçta görev verdiğim oyuncunun özellikleri uçuşa geçmeye başladı.Bundan sonra defansın solunu bu oyuncuya emanet edicem gibi.Umarım daha çok gelişir
Bas Brack'in uzun süreli sakatığı sonrası gözlemcilerimin önerdiği Vose ile anlaşma sağladık.Vose , West Ham alt yapısından yetişmiş bir oyuncu.Boşta olduğu için herhangi bir bonservis bedeli ödemedik.Takımımıza büyük faydası olacağına inanıyorum
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 3.Maç
Welsh Cup Çeyrek Final Mücadelesi
Kupayı'da alacaksın gibi. Turksportal forumu olarak Galler Federasyonu'na mail yağdıralım, seneye hem CL'ye hem UEFA'ya katıl![]()
...
kaptan federasyona baskı yap, zaten neath dısındaki takimlar iyi temsil edemiyolar ülkeyi, sana hem penaltı, hem gol hesabi yapsinlar bi ayarbu arada merak ettigim senimd bu oyuncular nasil böyle gelisim gösteriyorlar, bütün özellkleri artiyoq yukarda, antreman özel mi?
Ben oyuncularıma antrenman yapmaları için koçları veriyorum her zaman.Ayrıca oyuncunun profilinden antrenman sekmesinde 'invidual training focus' özelliğinde mutlaka bir özellik seçiyorum geliştirmesi için.Eğer oyuncu mutsuz olursa bu özelliği değiştiriyorum hala mutsuzsa ekstra antrenman vermiyorum.Zaten çalışmayı sevmeyen adam gelişmez.Ayrıca oyuncunun work rate ve determination özelliklerinin yüksek olması da onun gelişmesi için çok önemli.Oyuncuların yaşlarının da küçük olması lazım.22-23 yaşından sonra bir oyuncu pek fazla gelişmez artık.Tabii ki takımınızdaki koçlar da bu konuda baya önemli yer alıyorlar.Bu konuda forumdan bir arkadaşın çalışması vardı.Linkten bakabilirsin.
Dediklerinin hepsini yapıyorum, sadece şu koç verme olayına pek dikkat etmedim, bi bakayım. Uzun açıklaman için çok teşekkürler..
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 4.Maç
Ligin bitimine 6 maç kala şampiyonluğumuzu garantiliyoruz.Bu sene ligde baya iyiydi takım.Erken kopardık şampiyonluğu.Üst üste 4. toplamda 5.şampiyonluğumuz
Forvete boşta bulduğum oyuncuyu takviye olarak alıyorum.Rotasyında forma bulabilir.Kalan maçlarda oynatıcam.İstediğim performansı alamazsam satarım.
Craig Davies Reserve maçında sakatlandı 3 hafta yokBende diyorum bu adam niye boşta
![]()
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 5.Maç
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 6.Maç
Başarılar hocam ben bir yere kadar getirdim ligde birinci olarak ama bir baktım play off ilk 6 takım şampiyonluk mücadelesi felan filan verdim istidayı kariyeri kapattrdım
Teşekkürler.Ama bu iş sabır işi.Bu takımlarla oynayacaksan sabretmeyi bilmen lazım ve zaman ayırman lazım.Playoff olayı da bence bu lig için mantıklı.Çünkü kalite olarak düşük bi lig ve avrupaya gidecek olan takımların playoff oynayarak aralarından en iyisi çıkması ülke futbolu yararına olur
Welsh Cup Yarı Final Mücadelesi
Liginde seni durdurabilcek kimse yok anlaşılan çok iyi gidiyorsun. Artık hedef avrupada başarı![]()
Maşallah gol bile yememişsin![]()
Ligde bi TNS ile dişe diş maçlar yapıyoruz.Ama onlarda diğer maçlarda fazla puan kaybediyo.Beni yakalamaları zor.Avrupada önümüzdeki yıl ilk amacımız ŞL gruplara kalmak olmazsa UEFA'da bu sezonki 9 puanın üstüne çıkıp gruptan çıkmak
Valla bu sene baya iyiydi takım defansı.Son maçlarda yiyeceğim gol sayısı artabilir ama.Şampiyonluğun verdiği rehavet ve kupa maçları öncesi yedek oyuncularımla oynayacağım maçlarda gol veya goller yerim gibi geliyo
İlk ve en büyük amacın Şampiyonlar Ligine girmek olsun. Hedeflerinin süresini azaltır. Umarım bu sezon girersin başarılar.
...