Takımda ki tek sağ açık Burns sakatlandı.
eto'o bitmiş.
Maçlar gene çok iyi, Jamil Adams'ın profili çok da aşırı iyi değil özellikle first touch yetersiz bence ama tekniğin çok etkisi var sanırım. Teknik tam olarak vuruşa mı etki ediyor yoksa top sürmeye falan mı etki ediyor acaba?
İyi hatırlattın paylaşıyım.
eto'o bitmiş.
Merhabalar öncelikle.
Kariyerinizi başından beri takip ediyorum, mesaj yazmak bugüne kısmetmiş. Böyle Lower League kariyerlerini çok özenerek, yeri geldi mi bilgiler alarak okurum. Şu ana kadar mükemmel bir kariyer oluyor. Bende oyunda genellikle -hatta bayağı fazla- alt liglerden oynarım. İngiltere, İspanya vs. Sizin kariyeriniz de şu ana kadar bayağı bir not aldım, oyuncu olsun, tatktik vs. olsun. Umarım bu düzende senelerce sürecek bir kariyer olur.
Paylaşacağınız shortlist'i bende merakla bekliyorum. Kariyeri paylaşımınız da çok güzel. Başarılar.
Shortlist`i merakla bekliyoruz. Daha öncede paylaştığın shortlist`in linki ölmüş. Baya sayfa önce idi ama o shortlist deki oyuncular burada da var mı?
Yaklaşık 2 saatte okudum 26 sayfayı gerçekten çok çok güzel bir kariyer olmuş. Başarılarının devamını diliyorum![]()
Abi affedersin ama shortlist`te bir problem mi var shortlist`ini bekliyorum oyuna girmek içindeAlt liglerden takım seçtim senin shorltist`ne göre oyuncu alacağım.
![]()
http://www.2shared.com/file/cDsVAotM...erkarisik.html
Arkadaşlar kusura bakmayın hep aklımdan çıktı, shortlisltlerimi birleştirdim.283 futbolcu var. Bi kısmı regen olduğundan hepsi çıkmayabilir. 1-2 tane daha shortlistim mevcut ama 2015te olduğum için 2011de hazırladığım listedeki çoğu oyunu bırakmış futbolu.
eto'o bitmiş.
Puan tablosunda son durum ne ?
...