1 ile 30 arası toplam 271 sonuç

Konu: A.S. Livorno Calcio | 100. Yıl Aşkına ! [IV. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lazio'yu sömürseydin keşke hazır küme düşmüşken.

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Transferler güzel , bu sezon daha iyi yerlere gelirsin .
    Geleceğiz İnşAllah
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Roma maçına kadar 4'te 4 yapabilirsen senin için çok iyi olur.
    4 te 4 yaparsak Roma karşımızda erir zaten aga
    Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Lazio'yu sömürseydin keşke hazır küme düşmüşken.
    Yok bilerek yapmadım onu.Onun oyuncularını almayı yakıştıramadım takıma.Oysa iyi oyuncuları vardı yani Cisse , Hernanes falan ağzıma bakıyorlardı.

Serie A 'da 1. Hafta

Ligin ilk haftasında evimizde Torino'yu ağırladık.Rakip biraz şanssızdı henüz 3. dakikada 10 kişi kaldılar.Böyle olunca da çok büyük bir baskı yarattık.Oyuncular birbirlerini az tanısaydı daha farklı kazanabilirdik ama kazanmayla başlamak güzel oldu Adamların 70. dakikaya kadar şutu yokken 2 kez ardarda tehlikeli gol pozisyonlarına girdiler.Savunma korkuttu açıkçası beni adamlar 2 kez geldi ikiside gol pozisyonu oldu.Neyse ki kalede Andujar güven veriyor.Onların dışında Buononette sakatlandı ve 3 hafta sahalardan uzak kalacak.Kilidi açan gol ise Diouf'tan geldi.Hazırlık maçlarında 2 gol 4 asistle göz kamaştırmıştı ve ilk resmi maçında da golü buldu.Umarım böyle devam eder.

Serie A 'da 2. Hafta

Ne yaptık la biz ? Fiorentina deplasmanında çok fena dağıldık.Kulübün başında olduğumdan beri olan sürede ilk kez bu kadar farklı mağlup olduk.Önceki maçta demiştim zaten defansta sorunlar çıkabilir diye , öyle de oldu.Ferrari kaldıramıyor olabilir artık defansı.Ama yine de bahanesi olamaz bunun kendimize gelmeliyiz.Onun dışında şanssızdıkta.5 ccc yakaladık ama atamayana atarlar oldu.

Serie A 'da 3. Hafta

Ağır bir yenilgiden sonra şansımızız bir türlü tutmadığı Cesena'yı ağırladık sahamızda.Maç dengede gitti , ta ki biz 10 kişi kalana dek.Her işte bir hayır 10 kişi kaldık bizimkiler canavar gibi oynamaya başladı.3 gol birden bulduk ve eksik olmamıza rağmen futbol dersi verdik rakibimize.Defansta Ferrari'yi kestim bu maç yerine Mareco'yu denedim.Eğer iyi performansını sürdürürse forma onundur.

Mesaj Yetkileri