dk. 2 GOOOOLLLL!!
Cezasahası yayı üzerinden Costa'nın frikikinde barajdan dönen topa sol çaprazda Kara yakın kale direği dibine şutunu çıkardı, kaleci Mandanda'nın hamlesi yeterli olmadı..
dk.26 2. gol Badelj'den geldi..!
Sağ taraftan kullanılan kornerde defanstan seken topa sağ çapraz ceza sahası çizgisi üzerinden sert ve yerden vuran Badelj durumu 2-0'a getirdi..
dk.35 .. 3-0 !
Marsilya'nın korneri sonrası kontraatağa hızlı kalkan Bayer, Quintero'nun 35 m driblingi sonrası hafif sağdan uzak direğe sert şutuyla durumu 3-0 yaptı..
İLK YARI 3-0 LEVERKUSEN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI
***İlk yarıda oyun olarak bariz Leverkusen üstünlüğü var. Marsilya'nın 1-2 cılız atağından başka sahaya koyduğu birşey olmadı. Maç sert geçiyor, ilk yarıda 5 sarı kart var. Maçın en iyi adamlarından Quintero 44. dk'da rakibin sert hamlesi sonrasında sakatlanarak oyundan çıktı, yerine Martinez oyuna dahil oldu.
![]()
dk.72..4-0 !
Sol kanatta Costa ile verkaça giren Alex Sandro'nun yerden muz ortasına kayarak vuruşunu gerçekleştiren Martinez durumu 4-0'a getirdi..
2012-13 CHAMPIONS LEAGUE YARI FİNAL İLK MAÇ
***Maç daha 2. dk'da bonusla başladı bizim için, sonrasında da aynen devam etti, Marsilya'nın elle tutulur tek ciddi girişimi bile yoktu diyebiliriz. Bir yarı final maçında açıkçası Marsilya'nın böyle kolay altedileceğini düşünmemiştim. Tabi daha 2. maç var ama bir sürpriz olacağını pek sanmıyorum. Sol bekimiz Alex Sandro 9.0'la oynadı gerçekten mükemmeldi.. Bu arada maçta sakatlanan Quintero'nun kolunu kırdığı ve en az 5-6 hafta sahalarda olamayacağı bildirildi, bu çok önemli bir kayıp, kendisi takımın en skorer ismiydi ve çok formdaydı, bu sezonki oyunuyla sezonun flaş transferi 28.5 M dolarlık Doumbia'yı bile gölgede bırakmıştı.. Yerine Martinez ve Wilfried ikilisinden Martinez oynamaya daha yakın..
![]()
Ben olsam Wilfried'ı kullanırım Quintero ile aynı oyun yapısına sahip.
...
2012-13 CHAMPIONS LEAGUE YARI FİNAL İKİNCİ MAÇ
***Douglas Costa ve Vrsaljko'nun sarı kart sınırında olmaları, Hamsik ve Quintero'nun da sakatlıkları nedeniyle ilk 11'de başlamadıkları maçta Marsilya kendi sahasında daha atak ve etkili oynadı. Biara 2-0 geriye düşsek de son 20 dk'da bulduğumuz 3 golle kazanmasını bildik.
***Diğer yarı final karşılaşmasında ise ilk maçı deplasmanda 2-1 kazanan City evindeki maçta da 1-0 galip gelerek finalde rakibimiz oldu. Aslında Real'in gelmesini istiyordum, gruplardan tanıdığım ve yendiğim bir ekipti. City'den eleme turunda zorla geçtiğim Barça kadar çekiniyorum..
![]()
2012-13 BUNDESLIGA 34.HAFTA
***Quintero'nun büyük olasılıkla CL Final'inde oynayamayacak olması nedeniyle forvette Doumbia'ya partner aradığımdan bu maçta Wilfried'i ilk 11'de oynattım, 2 gol attı, net kaçırdıkları da oldu, Doumbia ile uyumlu gibi görünüyorlar. Bakalım..
2012-13 BUNDESLIGA ŞAMPİYONU BAYER 04 LEVERKUSEN
***2. sezonumuzda lige artık iyice fazla gelen bir takım olduğumuzu iyice hissettirdik ve gösterdik.
![]()
ARKADAŞLAR BİRAZDAN FİNAL MAÇINI OYNAMAYA BAŞLIYCAM, HER 10 DK'DA BİR CANLI ANLATIMLA BERABER, İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..
Marsilya'yı parçalamışsın ama işin baya zor finalde
İlk 20 dk kontrollü geçti, en önemli pozisyon Dzeko'nun Vorsah'ı düşürüp kaleciyle karşı karşıa kaldığı pozisyonda topu dışarı atmasıydı, hakem ilginç şekilde ikili mücadele olarak değerlendirdi pzoisyonu, golü yiyiyorduk az kalsın..
CL alırsan başka bir takıma geç bence. Alınabilecek kupaları almışsın.
dk.30: Maç sertleşmeye başladı, Doumbia ve Kara bende, Bocchetti de City'de sarı kart gören isimler. Vorsah Dzeko karşısında iyi götürüyor şimdilik.
dk.40, Hamsik'in pasında sol çaprazda Wilfried karşı karşıya net pozisyonu harcadı, Quintero'yu arıyoruz...Şimdi korner kullanıyoruz..
dk. 51 GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!
Sandro'nun arapasında kaleciyle karşıkarşya kalan Doumbia affetmedi! 1-0
DK.70. Dzeko ve Danny değişiklikleri yapıldı City'de. Korner kullanıyoruz..
GOLLLLLLLL!!!! Kornerde Reinartz'ın kafasını kaleci Forster içeri aldı, gol Forster'a yazıldı 2-0 !!!
Atak oyun yapımızdan bugüne degin hiçbir maçta vazgeçmedik, bunda da öyle oluyor..geriye çekilmiyoruz..