Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 56 arası toplam 56 sonuç

Konu: Polonya'dan Doğan Güneş: Lech Poznan

Oynadığımız takım her ne kadar ligin son sırasında olsada bu derbi maçıydı.Takımımızın ezeli rakipleri arasında gösterilen Lechiayı Stilicin attığı gollerle 2-1 geçtik iyi bir skor oldu ve taraftarımızı ve yönetimimizi sevindirdik şanssız bir gol yediysekte nazar boncuğu olsun artık 3 maçlık galibiyet serisi yakaladık

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yeni stada geçmene sevindim, ben devre arasında falan geçersin sanıyordum, iyi olmuş, 5000 kişilik stat insanın hevesini kırıyordu..

Ligin zayıf ekiplerinden biriyle karşılaşmamıza rağmen zorlu maçların galibiyet rehavetiyle bu maçın zor olacağını biliyorduk ve oynamamız gereken ciddiyetle oynadık.İlk Yarıda bulduğumuz 3 golle 2.yarıyı rahat geçirdik iyi top oynuyoruz ve bu seneki transferimiz Domzalski tam anlamıyla fırtına estiriyor.

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Yeni stada geçmene sevindim, ben devre arasında falan geçersin sanıyordum, iyi olmuş, 5000 kişilik stat insanın hevesini kırıyordu..
    Teşekkürler haklısın, eski stad gerçekten zevk vermiyordu yeni stada geçmemiz birçok bakımdan iyi oldu

Milli takım dönüşü oyuncuların yorgunluğuna kötü hava şartlarıda eklenince hesaplamadığımız bir puan kaybı yaşadık üzgünüz.Galibiyet serimiz 4 maçta kaldı fakat yenilmezlik serimiz devam ediyor ve edecek artık gelecek maçlara bakacağız

Zor bir deplasmandan galibiyetle çıkıyoruz iyi oyun oynadık hala yorgunluklar göze çarpsada 3 puanı almasını bildik şimdi önümüzde zorlu maçlar var Wisla ve Polonya Varşovayla karşılaşacağız

Kupada yine Uzatmalarda..

Kupada kendi ligimizden bir takımla oynadık kendi sahamızda oynadığımız maç bizim üstünlüğümüzdeydi ama golü yine uzatmalarda bulduk 2 maçımızında uzatmalarda gelmesi dikkat çekici.Şimdi ligte Polonya Varşova ve Wislanın karşısına geleceğiz

yeni statdın hayırlıolsun yeni stat ivme kazandırdı sana herhalde )

Varşova Yok oldu

Zor maç olacağını bildiğimiz Polonya Varşova maçına iyi hazırlandık ve ezici bir oyunla hakettiğimiz galibiyeti aldık liderliğimizi sürdürüyoruz.

Wisla ?

Zorlu Wisla deplasmanından Wislayı ezerek çıktık inanılmaz bir oyun oynadık istatistiklerde bunun göstergesidir ilk yarıdan 3 oldu maç Arbelodanın yıldızlaştığı maçta Rudnevsinde uzun zaman sonra gol atması sevindirici oldu.Kimsenin belkide beklemediği ezici bir sonuç aldık takımımızı tebrik ediyorum

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    yeni statdın hayırlıolsun yeni stat ivme kazandırdı sana herhalde )
    Teşekkürler Yeni stadtan sonra gerçekten sadece 1 maçta puan kaybettik içerde ve dışarda geri kalan tüm maçlarımızı kazandık bende stadın buna etkisinin olduğunu düşünüyorum

14.Hafta İtibariyle Puan Durumu

[/url]
    Last edited by iosfer : 10.Şubat.2012 at 23:07

Başarılar diliyorum, bu tür Avrupa'da fazla popüler olmayan liglerde mücadele vermek insana zevk veriyor.

5 Olmuyor

Üst üste 5.kez kazanamıyoruz 2.defa aynı olay başımıza geliyor dünyaları kaçırmamıza rağmen sonucun 0-0 olması bizi üzdü.Geçen defada 4 maç üst üste kazanıp 5.maçımıza çıktığımızda sonuç böyle olmuştu ve yine aynı olay oluyor milli maç aralarından sonrası bize iyi gelmiyor bunu anladık.Bu kadar çok kaçırmamız bizi üzdü.

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Başarılar diliyorum, bu tür Avrupa'da fazla popüler olmayan liglerde mücadele vermek insana zevk veriyor.
    Teşekkürler Popüler olmayan ligler gerçekten zevkli beklenmeyen mücadeleler heyecanlar olabiliyor

Seri Bitti

Uzun zamandır devam eden yenilmezlik serimiz bitti gerçekten çok kötü oynadık ilk defa bu kadar kötüydük düşüşteyiz söyleyecek fazla birşey yok.

Düşüş Sürüyor

2-0 öndeyken maç birden 2-2 ye geldi ligin zayıf ekiplerinden birine puan kaybettik zirve savaşında herkes aynı puana geldi kendi işimizi kendimiz zorlaştırdık şimdi lige verilen 2 aylık bir ara var bu aranın bize çok iyi geleceğini düşünüyorum tam zamanında oldu bu ara yoksa durumumuz dahada kötüleşebilirdi.

Rudnevs beklediğimiz verimi veremedi sezon içinde büyük kulüplerden gelen teklifler var iyi bir fiyata satıp daha iyi bir santrafor alma planlarımız var lige verilen uzun bir ara var bu arayıda en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz

Stilic YOK

Yılın yabancı oyuncusu seçilen Stilicin antremanda sakatlanmasıyla 4-5 ay sakat olması takımda moralleri bozdu özellikle gol yollarında önemli rolü olan Stilicin yokluğunda neler yapabileceğimiz merak konusu

Jakub Wilkle Yolları Ayırdık

Takımımızın Sol açıklarından Wilkle yollarımızı ayırdık.Uzun zamandır takımdan gitmek istediğini dile getiren ve transfer listesine koyduğumuz Wilkle Wilkin isteği üzerine sözleşmemizi fesh ettik

Uche Nwofor Poznanda !

Stilicin sakatlanmasıyla hücum yönündeki eksikliğimizi gidermek için santrafor mevkine kaliteli bir golcü arayışlarına girmiştik ve aradığımız golcüyü Venloda bulduk ve oyuncuyu sezon sonuna kadar kiraladık takımımıza hayırlı olsun.

Oyunumuz Umut Verdi

Sezonun ilk yarısında 3-0 kaybettiğimiz maçın rovanşında iyi oyunumuza rağmen 2-2 lik beraberlikle ayrıldık karşı takım gerçekten kaliteli bir takım ama yediğimiz şanssız gol berabere kalmamıza yol açtı oyunumuz ise umut verdi

Juan Carlos Poznanda !

Stilicin sakatlığı nedeniye hücum hattımıza özellikle Amc mevkiine adam bulmak zorundaydık ve aradığımız oyun kurucuyu Deportivoda bulduk ve sezon sonuna kadar kiraladık.

Yine 1 Puan

Uzun zamandır berabere kalıyoruz kötü oyun sergiledik söyleyecek fazla birşey yok.

Uzun Zaman Sonra

Uzun zaman sonra galibiyetimizi aldık galibiyet serimiz kendi sahamızda başlamıştır diyebilirim iyi bir oyunla galip gelmemiz takımın iyi olduğunu gösteriyor yeni transferlerde yavaş yavaş takıma adapte olmaya başladı.

Kupada 1 de 1

Kupadaki ilk maçımızda 1-0 galip geldik iyi bir oyun ortaya koyduk ilk maçta kendi sahamızda gol yemememiz bizim açımızdan iyi oldu şimdi sırada zorlu Legia maçı var

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Güzel bir kariyer . Yeni yapılan statta oynayamaman şanssızlık olmuş. Başarılar ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kupa maçları rövanşlı ise , gol yemeden kazanmak senin adına çok iyi olmuş. Deplasmanda akıllı oynayıp rakibini eleyebilirsin.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Kupa maçları rövanşlı ise , gol yemeden kazanmak senin adına çok iyi olmuş. Deplasmanda akıllı oynayıp rakibini eleyebilirsin.
    evet kupada gol yememek çok önemli

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ligde gayaet iyi gidiyorsun, kupada da yola devam Bu tür liglerde oynamak 2-3 yıl keyifli oluyor fakat sonrasında ligin üzerinde bir takım hüviyetine bürününce lig maçları angarya gelir başarılar...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri