1 ile 30 arası toplam 1036 sonuç

Konu: NEATH FC - Galler'in Kartalları Bu Sezon UEFA Avrupa Ligi'ne @ Sezon 9

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu rakibimiz Polonya temsilcisi Lech Poznan.Bundan 2 sene önce ŞL 3.Ön Eleme'de kendi sahamda 0-0 kalmış deplasmanda 2-1 yenerek Poznan'ı elemiştim.Bakalım bu sene ŞL'de gruplara kalabilecek miyim?

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Corbett Sports Welsh Premier League 1. Hafta

Şampiyonlar Ligi maçı öncesi yedek oyuncularım 10 kişiden 2 gol yiyerek lige puan kaybıyla başlamamıza neden oluyor.Ancak bu puan kaybı önemli değil önemli olan şu an için ŞL.Ligde her halükarda şampiyonluğa oynarız

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu 1.Maç

Deplasmanda maça başlarken savunmanın 2 kanadındaki 2 oyuncumun da sakat olmasının bizi bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.Rakip de 2 yıl öncesine göre baya baya iyi oynadı.İlk yarıda rakip kaleye gidemedim.2. yarı tam tek forvete döndüğüm anda golü yedim ardından 2 değişiklik daha yaptım.İlerleyen dakikalarda Davies sakatlandı 10 kişi mücadele ederken 2.golü yedik.Daha sonra Bradley sakatlandı son 10 dk 9 kişi oynadık.Tam umutlarımız tükenirken 90+3'te müthiş bi pas organizasyonuyla orta sahadan gelen Mathew Ball kaleciye karşı karşıya kaldı sağa çekti vurdu golü yaptı.9 kişiyle bulduğum bu gol umarım bana ŞL'nin kapısını açar

Mesaj Yetkileri