Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu rakibimiz Polonya temsilcisi Lech Poznan.Bundan 2 sene önce ŞL 3.Ön Eleme'de kendi sahamda 0-0 kalmış deplasmanda 2-1 yenerek Poznan'ı elemiştim.Bakalım bu sene ŞL'de gruplara kalabilecek miyim?
Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu rakibimiz Polonya temsilcisi Lech Poznan.Bundan 2 sene önce ŞL 3.Ön Eleme'de kendi sahamda 0-0 kalmış deplasmanda 2-1 yenerek Poznan'ı elemiştim.Bakalım bu sene ŞL'de gruplara kalabilecek miyim?
Corbett Sports Welsh Premier League 1. Hafta
Şampiyonlar Ligi maçı öncesi yedek oyuncularım 10 kişiden 2 gol yiyerek lige puan kaybıyla başlamamıza neden oluyor.Ancak bu puan kaybı önemli değil önemli olan şu an için ŞL.Ligde her halükarda şampiyonluğa oynarız
Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu 1.Maç
Deplasmanda maça başlarken savunmanın 2 kanadındaki 2 oyuncumun da sakat olmasının bizi bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.Rakip de 2 yıl öncesine göre baya baya iyi oynadı.İlk yarıda rakip kaleye gidemedim.2. yarı tam tek forvete döndüğüm anda golü yedim ardından 2 değişiklik daha yaptım.İlerleyen dakikalarda Davies sakatlandı 10 kişi mücadele ederken 2.golü yedik.Daha sonra Bradley sakatlandı son 10 dk 9 kişi oynadık.Tam umutlarımız tükenirken 90+3'te müthiş bi pas organizasyonuyla orta sahadan gelen Mathew Ball kaleciye karşı karşıya kaldı sağa çekti vurdu golü yaptı.9 kişiyle bulduğum bu gol umarım bana ŞL'nin kapısını açar