Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Braga kazanır

5 33.33%
  • Berabere biter

5 33.33%
  • Beşiktaş kazanır

5 33.33%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: Braga - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Braga - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç

So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Portekiz Çetesi'nin dönüş maçı olacak. Bakalım nasıl bir futbol sergileyecekler, neler yapacaklar göreceğiz. Avrupa'da daha farklılar çünkü.

Takım olarak iyi gitmiyoruz, Braga ise çok iyi bir çıkış yakaladı. Bunu sürdürmelerine izin vermemeliyiz. Carvalhal'in rakibi tanıyor olması ve takımda çok sayıda Portekizli veya Portekiz'de oynamış futbolcunun olması avantajlarımız. Ayrıca yenilsek bile bu sezon önemli maçlarda iyi top oynuyor takım, buna da güveniyorum. Umarım bu maçta da en kötü ihtimalle gollü bir beraberlikle ayrılırız maçtan.

Başarılar Karakartal...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar Beşiktaş , inşAllah avantajlı bir skorla dönerler Portekiz'den .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İşimiz zor gol atalım da 1 farklı yenilirsekte çok sorun olmaz önemli olan gol atmak...Başarılar Beşiktaş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son 4 maçımızda sadece 1 gol atıp 1 puan almış olabiliriz , takımda moraller iç açıcı seviyelerde olmayabilir, liderle puan farkı epey bir açılmış olabilir , oyuncularımız özgüven sorunu yaşıyor olabilir vs vs vs vs. Bu maçı kazanacağız ötesi yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Beşiktaş'ın bu deplasmanda kazanacağını sanmıyorum, İnönü'de belki...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

19 kişilik futbolcu kafilesiyle Braga’ya gidecek olan Beşiktaş'ta şu isimler bulunuyor:

Cenk Gönen, Umut Kaya, Sercan Hacıoğlu, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Ricardo Quaresma, Veli Kavlak, Hugo Almeida, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Simao Sabrosa, Julio Alves, Sidnei, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz, Tanju Kayhan.

Kaynak : Bjk.com.tr

Carvalhal'in sahaya sürmesini beklediğim 11:

Cenk
    Toraman Sivok Egemen Tanju (Ekrem)
    Ernst Fernandes
    Q7 Veli Simao
    Almeida

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bragada yenmek zor en kotu beraberlik aliriz umarim.

Cenk oynarsa Beşiktaş'ın "puansız" ayrılacağını düşünüyorum. Şahsi görüş tabi. Lig maratonunun sıkışıklığı vs. de eklenince alınacak beraberlik turu İnönü'ye bırakmak adına iyi bir sonuç olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Carva Rüştü ile çıkacak maça.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Rüştü 19 kişilik kafilede yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Rüştü 19 kişilik kafilede yok
    Dikkatimden kaçmış bu. O zaman Cenk alternatifsiz olur yani. Ama ben başımıza iş açacağını düşünmüyorum Cenk'in.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Cenk oynarsa Beşiktaş'ın "puansız" ayrılacağını düşünüyorum. Şahsi görüş tabi. Lig maratonunun sıkışıklığı vs. de eklenince alınacak beraberlik turu İnönü'ye bırakmak adına iyi bir sonuç olabilir.
    Birincisi, kadroda Cenk'in alternatifi yok; çünkü Rüştü kadroda yok. İkincisi de bu, puan maçı değil, eleme maçı. Yenilgiyle ayrılacağımızı düşünüyorsan ona lafım yok tabii. Son cümlenize de katılıyorum. Gollü beraberlik yeterlidir bence de.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sezon büyük maçların çoğunda iyi oynadık,bu sefer de böyle olacağını umuyorum.İnşallah avantajlı bir skorla döneriz.Kötü gidişata rağmen umudum var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Braga çok formda. Biz ise tam tersi durumdayız. Beni biraz olsun ümitlendiren tek şey avrupa kupalarındaki iyi mücadelemiz. Braga kazanır diye düşünüyorum ama tabi ki ve tabi ki gönlüm kartalımdan yana.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Q7'ye büyük ilgi!

Beşiktaş, Braga ile 14 Şubat Salı günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçı için Portekiz'e geldi.

Yaklaşık 4,5 saat süren uçak yolculuğunun ardından Porto Havalimanı'na gelen siyah-beyazlılar, daha sonra otobüsle yarım saat mesafedeki Braga kentine hareket etti.

Beşiktaşlı futbolcuları, Porto'da bir grup siyah-beyazlı taraftar ile Portekizli sporseverler karşıladı.

En büyük ilgi Quaresma'ya
    Porto Havalimanı'nda en büyük ilgiyi siyah-beyazlıların Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma gördü.

Türk taraftarlar ve Portekizliler, Quaresma ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Bu arada Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Julio Alves'i de ailesi karşıladı.

Bebe, takımı karşıladı
    Beşiktaş'ta sezon başında yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Portekizli futbolcu Bebe de takımı Porto Havalimanı'nda bekleyenler arasındaydı.

Tedavisini Portekiz'de sürdüren Bebe, takım arkadaşlarıyla havalimanında hasret giderdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

"Minimum Portekizli maksimum futbol" felsefemiz işlerse,işler güzel işler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O lig maçında kendini zorla attıran Quaresma bakın bu maçta nasıl istekli oynayacak. Vitrin yaptıracak kendini gitmek için. Sevimsiz herif. Umarım adam gibi oynarda kayda değer bir şeyler yapıp gider takımdan.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bebe'ye bak takımı karşılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam ayıp olmasın demiştir. Bir şey yapamadık bari takımı karşılamaya gidelim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Besiktas istedigi sonucu alacaktir. Turu inonuye birakiriz ama avantajli sekilde.

Burada kazanmamızı isteyenleri görmek güzel.Galatasaray'ın taraftar forumuna girdim görende bizi rakip ülkenin takımı sanar yazıktır...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Geçen sene olduğu gibi 3-4 tane yer dönersek. Mevcut durumdan dolayı büyük bir çöküş başlar kulüpte diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ BELLİ OLDU
    Siyah-beyazlı ekip, zorlu Braga deplasmanındaki maça,Cenk, İbrahim, Sivok, Egemen, Tanju, Ernst, Necip, Veli, Fernandes, Simao, Quaresma ilk 11'i ile çıkacak.

Forvetsiz çıkıyoruz. Q7 forvet oynayacak heralde.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Değişik bir 11 merak ediyorum oyunu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Forvetsiz 11 ve 7 tane defansif oyuncu. İlginç bir kadro.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beraberliğe yatacak büyük ihtimal hoca. Ya da kontralarla Quaresma'yı koşturacak bol bol. Aslında bir bakımda iyi bu kadro. İki kanadımız da defansa yardıma gelecek oyuncular. Simao geçen seneki kadar olmasa da Quaresma'dan çok daha fazla yardımcı bir oyuncu tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Sacmalik. Hoca 4-4-2'ye donmesi gerekirken 4-3-3'ten 4-6-0'a donuyor, inanilir gibi degil. Ne olacagi belli, mac boyunca maksimum 1 veya 2 pozisyona gireriz. Rakip surekli hucum eder, maci berabere goturuyoruz derken son yarim saatte gol yeriz, sonra degisiklikler falan derken mac biter, 1-0 yenilip geri doneriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bu kadroyla gol atarsa büyük başarı.Almeida veya Pektemek sakat değilse ilk 11'de olmaması çok eleştirilir.Hele iyi bir sonuç çıkmazsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Skorun üzerine yatılır da forvetsiz de çıkılmaz be arkadaş. Nedir bu böyle...
    FM Gazetesi

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri