Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Braga kazanır

5 33.33%
  • Berabere biter

5 33.33%
  • Beşiktaş kazanır

5 33.33%
1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: Braga - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok ilginç bir maç oldu. Braga resmen kaybetmeye çıkmış gibiydi. Sanki onlar formsuz, biz haftalardır yeniyorduk. Elbette bunda kırmızı kartın etkisi de var ama kırmızı kart çıkan dakikaya kadar da ben aynısını gözlemledim.

Şunu anladım ki Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi, en mücadeleci orta sahasına sahip. Zaten oda olmasa ne kanat var ne kanat back leri var. Daha fazla atabilirdik aslında. Ben ikinci yarıya Pektemek ya da Almeida ile başlamasını bekliyordum Carva'nın ama aynı 11'i tercih etti. Sanırım oyun iyi gidiyordu ondan.

Sonuç olarak deplasmanda 2-0 gibi net ve harika bir skor aldık. Bu yoğun lig maratonunun yanında bir de bu maçta sergiledikleri performans için takımıma teşekkür ediyorum. İnönü'de de aynı oyunu sergileriz umarım.

Bir de ek olarak Tanju'yu bugün daha iyi buldum. Keşke her maç daha iyiye gitse de hiç değilse bir back imiz olsa.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bir de ek olarak Tanju'yu bugün daha iyi buldum. Keşke her maç daha iyiye gitse de hiç değilse bir back imiz olsa.
    Tanju'yu ben de beğendim.Maç içerisinde İsmail sakatlıktan dönse bile Tanju oynasın diye düşünüyordum ki,maşallah dediğimiz 2 gün yaşamıyor,sakatlandı sanırım.İnşallah ciddi bir şeyi yoktur.Hocanın gereksiz Ekrem ısrarından dolayı geç gösterebildi kendisini.

Ondan başka Fernandes tek kelimeyle harikaydı.Bu adamı 2 milyon Avro'ya almamız gerçekten inanılmaz.Bu yüzden Serdal başkana ne kadar dua etsek azdır.Diğer oyuncularımız da ellerinden geleni yaptılar.Savunma çok iyiydi.Hiç pozisyon vermediler.Gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkürler.Güzel bir galibiyet sevinci yaşattılar bize.

He bir de Pektemek'ten sonra takımdaki en iyi bitirici vuruşa sahip olan Simao'nun o topla buluşması bizim için gerçekten büyük şanstı.Geçmiş maçlarda hep net pozisyonları bitiriciliği düşük olan oyuncularımız yakalıyordu.Bu yüzden çok kaçırıyorduk.Simao'nun zaten pek numarası kalmadı artık.Bari bu tarz sürpriz gollerle katkı sağlasın gidene kadar.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri