Teşekkürler, istikar futbolun temeli. İlk sezon için uçuk hedefler gibi gözüküyor ama play-off neden olmasın?
- - -
Sezon Öncesi Transferler
Tamamen serbest olan oyunculardan transferimizi yaptık. James Acquah bu seneki en büyük silahlarımızdan biri olacaktır kuşkusuz. Ousmane Drogba ve Emre Uzunca birbirlerinin yedeği olacaklar ve o mevkide sorunlarımız bitecek. Messaoudi forvette kozumuz ama alternatifi yok, o açığı alt yapı oyuncularımız ile kapatmak istiyoruz.Sertaç ise hem yerli statüsünde, hem de özellikleriyle 3 büyüklerde bile rahatça oynayacak bir oyuncu. Gayet verimli geçti diyebiliriz.
Hüseyin'i kontrat konusunda ikna edemediğimiz için yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Engin ve Youssef emekleri için teşekkür ettik yolları ayırdık. Problemli olan Murat Gündoğan iyiki kontratı bitti verdiğimiz maaşa yazıktı
Buda teknik ekip transferlerimz. Yeni antrenör haklarının doğmuş olması ile oyuncularımız dahada rahatlayacaklar. Tek eksiğimiz bir Fitness antrenörü, onuda bulursak bu transferide kapatmak istiyoruz.
NEW TURKISH STAR
Geçen sene kullanmak istediğimi belirtmiştim. 14 maçta şans verdim yaklaşık ve kısmen beklentileri karşıladı. Profilini incelemenizi istiyorum, bence Gaziantep,İBB gibi kalburüstü takımların kadrosunda banko oynayabilir diyorum ben?