1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 2012 Oyun İçi Bilgi Alışverişleri

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Galatasaray ile 2.sezonumdayım.Transfer konusunda kararsız kaldım ve sizlere danışmak istedim.
    Orta sahada sıkıntı yaşıyorum fakat para saçmak istemiyorum.
    1-)Jucilei(20mn) ve Mohammed Cissokko(4mn) arasında kaldım.Arada büyük bir fiyat farkı var.Jucilei'nin profili çok iyi fakat 20 mn eder mi bilmiyorum.Başka oyuncu da önerebilirsiniz.Mücadeleci bir oyuncu arıyorum da.

2-)Moritz Leitner(8mn) veya Mateo Kovacic(10mn) arasında kaldım.Arada fiyat farkı çok az.Sizce 2 oyuncuyu da almayı mıyım?Birini seçeceksem de hangisini seçmeliyim?

Yardım ederseniz sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Galatasaray ile 2.sezonumdayım.Transfer konusunda kararsız kaldım ve sizlere danışmak istedim.
    Orta sahada sıkıntı yaşıyorum fakat para saçmak istemiyorum.
    1-)Jucilei(20mn) ve Mohammed Cissokko(4mn) arasında kaldım.Arada büyük bir fiyat farkı var.Jucilei'nin profili çok iyi fakat 20 mn eder mi bilmiyorum.Başka oyuncu da önerebilirsiniz.Mücadeleci bir oyuncu arıyorum da.

2-)Moritz Leitner(8mn) veya Mateo Kovacic(10mn) arasında kaldım.Arada fiyat farkı çok az.Sizce 2 oyuncuyu da almayı mıyım?Birini seçeceksem de hangisini seçmeliyim?

Yardım ederseniz sevinirim

kovacic in 3. sezon profılı

ayrıca dmc ıcın ıtalya lıgınde kume dusme potasındakılere dusenlere fılan bakarsan ıyı oluyor naınggolan ı 12.5 mılyon dolara almıstım dmc antremanı yaptırdım bayaa ıı oldu sıssokko fılan hikaye kalır

Mesaj Yetkileri