Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
Nedim Türkmen'in saçmalamış resmen Fatih Terim niye kalmasın Haziran'a kadar?
Takima yapilacak transferler konusunda yonetimin bir bolumu ve Fatih Terim'in gorusleri ayni yonde olmazsa olaganustu secimli genel kurul da yapilabilir, Fatih Terim de gidebilir.

Fatih Terim her ne kadar elindeki futbolculardan yuksek verim alma konusunda basariliysa da, transfer konusunda bir o kadar basarisiz bence.

Sadece bu yil Riera'nin alinmasi, Muslera'nin yerine az daha ucuz olsun diye baska bir kalecinin alinmasi, Culio'nun gonderilmesi, Elmander'in'i pek istememesi, Melo'ya odenen cok yuksek maas bence hep basarisizlik hanesine yazilir.

Alinan Turk oyuncular konusunda pek bir sey diyemem cunku zaten alinabilecek oyuncular kisitli ve alinanlara en iyisini yaptiracak en iyi teknik direktor kendisi bence. Ama yabanci oyunculara gelince Fatih Terim'in portfoyunde ya cok yuksek maliyetli, zaten parlamis gencler var. Veya zaten isim yapmis yuksek maliyetli tecrubeliler var.

Ligimizden ornek verecek olursak, Fatih Terim'in portfoyunde PSV'de kadro disi kalmaya yuz tutmus bir Amrabat yok, Kayseri'de tekrar parlamis Amrabat var. Veya Litex'de az kisinin tanidigi Doka yok, IBB'de parlamis Doka var.

Ben bu sezon icerisinde scout ekibinin ve yardimcilarin henuz popularitesi artmamis ne gibi oyuncular kesfettigini merak ediyorum. Sezon sonunda Fatih Terim ismi bilinen ve parlamis, ederinin ustunde satilan oyunculara talip olursa, isler kizisir bence.