Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

8 42.11%
  • Berabere biter

5 26.32%
  • PSV kazanır

6 31.58%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: Trabzonspor - PSV UEFA Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Trabzonspor - PSV UEFA Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gol yemeden kazanmalı Trabzon , öncelikle hedefi gol yememek olmalı.

Başarılar temsilcimize.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Bende Inter maçları gibi bir performans bekliyorum Trabzonspor'dan. Savunmada açık verirse affetmez PSV. Çok sıkı bir karşılaşma olacak, Burak'ın gecesi olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Trabzonspor'un ilk hedefi gol yememek olacaktır ve dolayısıyla kapanacaktır. Kontraya çıkmak istediklerinde de ileriye çok adamla çıkamazlar bence. Beraberlik olacak diye düşünüyorum.

Psv savunmasını büyütmeyin.Trabzon muhakkak gol bulacaktır.Hollanda ekiplerinin savunmaları sıkıntılı oluyor zaten.Burak ligde gösterdiği performansı bir türlü gösteremedi Avrupa'da.Eğer gösterirse iş belkide ilk ayakta biter.Trabzonun turu geçeceğini düşünüyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hollanda ekolü açık sonuçta açık futbolu tercih edebilir PSV. Eğer öyle olursa Burak'ın ve tabiatıyla Trabzonspor'un ekmeğine yağ sürerler. İnşallah da böyle olur ve özellikle gol yemeden kazanır Trabzon

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzonspor, ilk maçta gol yemezse ve kazanırsa geçer turu. Aksi sonuçlarda PSV tura daha yakın taraf tecrübesiyle.

Başarılar Trabzonspor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şenol Hoca'ya çok güveniyorum ben...Bu maç kontrollü oynayacaktır ve Trabzonspor gol yemeyecektir 0-0 bitse bile avantajlı bir skor elde ederiz deplasmanda golü zaten bulabiliriz PSV savunması çokta iyi değil...Burak atmaz ama başkaları atar turu geçeriz bu maçı 1-0 alırız diye tahmin ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor Avrupa'da çok farklı oynuyor. Pas yapan, akıllı oynayan takım oluyor bir anda. Galibiyeti alacaktır takımımız.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu maci alacagiz Allahin izniyle ama tur icin yeterli bi sonuc cikarmi bilmiyorum.

Gol yemesek tur bizimdir, Hollandada(rovans maci) garanti 1 golumuz var cunki

Türk takımları açısından zor ama burada gol yemezsek Hollanda'da gol veya gollerle turu geçeriz inşAllah.

Başarılar Trabzonspor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Trabzon evinde dagitir psv"yi isini deplasmana birakmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Psv iyi takım. biz biraz toparlansakta (Zokora yine olmayacakmış, Glowacki de şüpheli) tecrübesiz bir kadroyla sahaya çıkacağız. gol yemeden bitirelim de 0-0 bile çok iyi skor bence. ben Psv'yi gruplardaki Lille'e benzetiyorum. onlara karşı iyi kapanmıştık yine yapabiliriz. hatta deplasmandaki Cska maçı dışında tüm maçlarda iyi kapanmıştık. öte yandan Psv'nin defansı ne Lille ne de Cska kadar iyi. umarım güzel bir gece olur.

bir de bu turun ülke ve takım puanına etkisi çok fazlaymış. o yüzden iki takımımız da turu geçerse şahhane olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Aslında Psv,Trabzonspor'un tek hücum taktiği olan "at arkaya koşsun Burak" sisteminini yedirebileceğiniz takımlardan biri.Yalnız şöyle bir durum da var,Psv tecrübeli takım.Bu gerçeği farkındalar onlar da ve kontrollü oynayacaklardır.Umarım Trabzon kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

PSV'yi cok hafife aliyor bazi arkadaslar. PSV oldukca iyi bir takim, belki kadrosunda eskisi gibi bir Robben, Park, van Nistelrooy yok, ama futbolu bizim takimlarimizdan daha iyi bilen ve temel kurallari daha iyi uygulayan bir takim. Labyad'in bu baglamda sakatligi oldukca onemli, ancak Wijnaldum da oldukca yetenekli ve iyi bir oyuncu.

Trabzon'un maalesef Burak'i savunma arkasina kacirmak disinda bir hucum silagi yok, PSV de buna gereken onlemi alacaktir ve ustun oynayip gol de bulurlar buyuk ihtimalle. Skor beklentim 0-1 veya 0-2.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Gol yollarında sıkıntı yaşadığımız aşikar Avrupa maçlarında Olcan oynarsa bizim adımıza olumlu bir artı olur.Pv'yi küçümsediğimiz yok ama Real Madridle oynamıyoruz.Ş.l gurubumuzda o kadar holay değildi ama doğruları yaparak istediğimizi aldık sayılır.Yine aynısı gibi disiplinli ve kontrollü olursak bu turu geçebiliriz.

Burak'dan gol bekliyorum bu maçta.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maçı Eurofutbol veriyormuş te Allahım zaten bi Avrupa maçlarını TV'den izliyorduk artık o da bitti...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Maçı Eurofutbol veriyormuş te Allahım zaten bi Avrupa maçlarını TV'den izliyorduk artık o da bitti...
    Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde ehr maç haftasında en az 1'er maçın açık kanaldan verilme zorunluluğu var. Bu hafta Braga-Beşiktaş maçı seçilmiş yayıncı kuruluş tarafından. Eğer Trabzonspor ŞL'de devam etseydi, 2 takımın da maçı açık kanaldan yayınlanırdı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Rövanşı Star verecek sanırım. Beşiktaş'ın maçı şifreli olacak, dönüşümlü oluyor bu işler diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç yayın hakları doğuş holding'e geçmemişmiydi tamamen?
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hayır geçmemişti. Star Tv'yi aldılar sadece. Star Tv'nin sözleşmesinde Avrupa maçları bulunmakta. Yanılmıyorsam kanalı alırken bu seneki maçlar da yayına dahil biçimde anlaşılmış. Seneye Doğan grubu kendi kanallarından birinde verecek şifresiz maçları. CNN Türk, Kanal D... vs. Bunu bir yerden okumuştum ama tam hatırlayamadığım için kaynak gösteremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

PSV'nin hocası neler söyledi
    15 Şubat 2012 / 20:10

*
    PSV Eindhoven’in teknik direktör Fred Rutten Hüseyin Avni Aker Stadyumunda yapacakları son idman öncesi basın açıklamasında bulundu.
    Türkçe Merhaba ve Nasılsınız diyerek sözlerine başlayan Fred Rutten ardından antrenmanın basına açık olan 15 dakikalık kısım sonrasında herkesin idman sahasından ayrılması ve kameraların kapatılması için ricada bulundu. *
    Bir gazetecinin Trabzonspor’u nasıl tanıyorsunuz sorusuna Ola Toivonen “Fazla bilgimiz yok. Hocamızdan gerekli bilgiyi aldık. Kendi sahalarında güçlü bir ekip olduklarını biliyoruz umarım buradan istediğimiz sonucu alıp gideriz.” Dedi.
    Ligde Şampiyon olmak istediğinizi söylemiştiniz Avrupa liginde nereye kadar gitmek istiyorsunuz ?
    Ola Toivonen “Tabiki PSV ile şampiyon olmak istiyoruz. Ama Avrupa liginde nerelere varacağımızı bilmiyoruz ama en ileri noktaya kadar gitmek istiyoruz. Yarın akşama birada iyi bir derece ile başlamak istiyoruz.” Dedi.
    Atak futbol oynadığını görüyoruz. Burada da atak bir futbol mu oynayacak?
    Fred Rutten “Tabii ki tahmin edebilirsiniz ki taktiği veremem burada size. Biz kendi oyunumuz oynamak istiyoruz Turda ilk maçta kendi oyunumuzu oynayarak sadece defansif değil ofansif anlamda da iyi oynayarak iyi bir derece almak istiyoruz. Mutlaka gol atmak istiyoruz.”
    Trabzonspor’un stadyumu ve ambiyansının çok güçlü olduğunu söylemiştiniz. Burada ne bekliyorsunuz?
    Fred Rutten “Böyle bir ambiyansta ilk defa oynamıyoruz. Daha önce oynadığımız Varşova maçında da çok yüksek ambiyans vardı. Oyuncularımız için avantaj olacağını düşünüyorum bu ambiyansın. Umarım burada iyi bir futbol oynarız ve iyi bir derece alırız”
    Oyuncunuz iyileşti mi ?
    Doktorumuz yeşil ışık yaktı. Dün akşamki antrenmanda bir soru görmedik. Ama yarınki karşılaşmada oynatıp oynatmayacağım konusunda bir yel söylemem.
    İlk kez ilk 11 de başlayamayacak olması nasıl bir değişiklik yarattı oyuncuda?
    Yarın için herhangi bir sorunumuz yok ilk 11 çıkarmakta da sorunumuz yok. Bazı oyucularımız oynayacak bazı oyuncularımız oynayamayacak ama bir sorun görmüyorum. *
    Trabzonspor’da Ronaldo kadar gol atan Burak Yılmaz var. Tanıyor mu önlem alacak mı?
    Tabiiki biliyoruz! Şu anki duruma baktığımız zaman ayağına değen her top gol oluyor. Ama tahmin edebilirsiniz ki o oyuncuyla ilgili ve Colman ile ilgili nasıl bir önlem alacağımı size aktaramam.
    Trabzon’a karşı tur şansını nasıl görüyor?
    Geçmişe hiçbir zaman bakmamamız lazım. Şu anki duruma baktığımız zaman özellikle büyük takımlara karşı çok iyi performans gösterdi. Çok az bir farkla Şampiyonlar ligine devam etmedi. O yüzden dikkatli olmamız lazım. Ama kağıt üzerinde Psv, Hollanda da 1. Takım ama Trabzonspor 4. Sırada olan bir takım. Buna göre bizim tur atlamamız lazım. Kesinlikle onlara bakmamamız lazım.
    Sezon sonu görevini bırakacağını açıkladı. Böyle bir şey olsa Türkiye’de bugün çalışması imkansızdı. Avrupa Liginde şampiyon olsa bile bırakacak mı?
    *Benim çok iyi bir yönetimim var. Müdürlerim var o yüzden Türkiye’deki durum gibi değil ben hala yerimde duruyorum. Avrupa ligini kazanırsak şampiyon olursak ve Hollanda kupasını kazanırsak ne olur bilemem. *
    *Halil Altıntop ile çalıştınız. Onunla ilgini düşünecekleriniz neler?
    Halil’in kendine ait bir kişiliği vardır. Bunu bir örnekle açıklamak istiyorum. Bugün öğlen otele geldik odama girdim. Odamda bir buket lale vardı. Önce kimden geldiğini anlayamadım. Daha sonra üzerindeki kartvizite bakınca Halil’in gönderdiğini fark ettim. Halil odama bir buket lale göndermişti. Bu Halil’in nasıl düzgün bir insan olduğunu gösteriyor. Halil’in Bundesliga ayarında olduğuna inanıyorum. Çok iyi çalışmalarımız oldu. Geleceğini bilemem ama benim için çok iyi bir insan.
    Hollanda dışında Lalelerin anlamanı bilmeyenler olabilir. Hollanda’da bir şarkı vardır. Amsterdam’dan Gelen Laleler isminde. Ben de sık sık bunu söylerdim. Sanırım Halil’in aklında da buradan kalmış olacak ki bana Lale göndermiş.” dedi
    *
    *
    *

Burak için hayatının en önemli maçı olacaktır. Bakalım kaldırabilecek mi baskıyı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Psv Trabzon tanitim videosu

Amca1.52de kotu yakalanmis

http://www.psv.tv/index.php?item=if&...ProductID=8495

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Star dizi vereceğine maçı verseydin ya..
    7

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi bastırıyor Trabzon.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

net 2 gol kacti..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cok bos biraktik oda gol oldu ilk ataklarinda 0-1 yeniyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

0-2 oldu savunma tel tel dokuluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazık oluyor gerçekten. 2-0
    FM Gazetesi

Sayfa 1 / 3 123 SonSon