Fenerbahçe büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz, bayan ve çocuk taraftarımızı tebrik ediyorum, geçtim diğer bu tür maçları, normal seyircinin olduğu maçlarda sahasını dolduramayan takımlar var, gerçekten helal olsun, üstelik Fenerbahçe tarihinin en karmaşık sezonunu yaşarken böyle.

Emre çok önemli bir oyuncu, hep diyoruz, orta sahada Emre yoksa bu takım zor maç kazanır. Emre skora daha katkı yapabileceği yerlerde bulunursa daha çok gol atar.

Çok keyifli bir maçtı aslında, Sivasspor'u oyunu çirkinleştirmediği için tebrik etmek gerekir, seyir zevki yüksek bir maçtı.

Efsaneler ölmez, Alex'i bu sene eleştirenler var ama yaşını unutuyorlar ve hala Alex, kral.

Sow'un takıma uyumu arttıkça verimliliği de artacak, forvetin arkadan gelenlere destek olamadığından şikayet ederdik, Sow bunu yapacak gibi duruyor.

Cristian'ı maç boyu hiç beğenmedim ama golün hazırlanışında emeği çoktu, kritik bir katkı yaptı.

Takımın havasının değişmesine ihtiyaç vardı, bu maç bir nebze olsun kıpırdanma yaratacaktır, mücadele yine beklediğim gibi değildi ama istek vardı en azından 2. yarıda.

Aslında play-off düşünüldüğünde, Galatasaray ile oynanacak 3 maç var, bu 3 maçı da kazanırsa şampiyon olur, diğer maçlar formalite tarzı biraz da aslında bence.