Quote Originally Posted by futureless View Post
Buraya yazmadım ama 4-5 gün önce bu tarz birşey yaşadım sanırım , bilerek isteyerek yaptığım bişey değildi ancak yazılanlarla uyuşan şeyler yaşadım.Yalnız rüya olduğunu anladığım durum bir karabasan durumuydu , anlayınca bir anda çok farklı şeyler hissetmeye başladım , karabasan durumu geçmiş ve yataktan kalkmaya yeltenirken buldum kendimi.Kalkıp yatağa bakmamla dehşete kapılmam bir oldu , yataktaydım Yalnız fikirlerimi yönetemedim , öğrenci evinde tek kalıyorum ancak o anda mutfakta annemin olduğu düşüncesiyle yanına gideyim diyorum , gidip bakıyorum evet orada ancak beni görmüyor duymuyor.Yattığım odaya dönüp bedenimi tekrar gördüğümde bu kez öldüğüm fikri doldurdu beynimi , sevdiklerim geldi aklıma , ne bileyim işlediğim günahlar falan geldi , pişmanlık duygusunu hiç bu kadar yoğun hissetmemiştim.Sonra tekrar yatağa girdim ve gözlerimi açtım , yaşadığımdan emin olmak için telefona sarılıp birilerini aradım falan Değişikti ya , öldüğünü düşünmek hissetmek çok garipti , mümkünse bir daha yaşamak istemiyorum bu durumu , beceremedim belli ki
korku verici.Namaza başladın mı?