1 ile 30 arası toplam 375 sonuç

Konu: Bundesliga Aslanları - Bayer 04 Leverkusen - Light the Fire...

Hybrid View

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Sağol kaptan. Fleck bende D.Costa'nın yedeği, o nedenle duran topları as oyuncularım olmadığı zamanlarda kullanabiliyor. Kendisi atak ortasahada ideal, MC olarak da kötü oynamıyor..Özellikleri harika ama şuanda sahaya tam yansıtamıyor..Performansı sürekli oynatırsan belki daha iyi olur..
    hmm sagolasın renkdaşım hamsik bi türlü gelmek istemiyor ya cavani he hamsik 2 adamıda takımda görmek isterim mutlakada bit türlü gelmek istemiyorlar

Benm bu klüp zenginliklerine fln basınca oyun kapanıyor o aralarında bisorun var.. temadan kaynaklı sanırsam

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    bir sene sonra 1 numarayız artık bu dünya sana küçük gelir
    2 yıl daha CL'yi kaldırmak gerekiyor

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    hmm sagolasın renkdaşım hamsik bi türlü gelmek istemiyor ya cavani he hamsik 2 adamıda takımda görmek isterim mutlakada bit türlü gelmek istemiyorlar
    Hamsik'i almak için tanınmışlık sıralamasında ilk 20'de olman gerekir. Hamsik yerine Ekdal'i de alsan olur, 42 M $'a Hamsik'i aldım, istediğim verimi henüz aldım diyemem. Ekdal'i bedava kadroya kattım, en az Hamsik kadar performans gösterecek diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    2 yıl daha CL'yi kaldırmak gerekiyor

Hamsik'i almak için tanınmışlık sıralamasında ilk 20'de olman gerekir. Hamsik yerine Ekdal'i de alsan olur, 42 M $'a Hamsik'i aldım, istediğim verimi henüz aldım diyemem. Ekdal'i bedava kadroya kattım, en az Hamsik kadar performans gösterecek diye düşünüyorum.
    evet ekdal kesinle aradıgım futbolcuydu sagolasın renkdaşım fakat o bölgeye 2 3 adamaldım ilerki sezonlarda anca bakacaz işde bana para kazandırcak oyuncular lazım herşeyden önce klüp bütçesini bi genişletmem lazım

Mesaj Yetkileri