Quote Originally Posted by futureless View Post
Buraya yazmadım ama 4-5 gün önce bu tarz birşey yaşadım sanırım , bilerek isteyerek yaptığım bişey değildi ancak yazılanlarla uyuşan şeyler yaşadım.Yalnız rüya olduğunu anladığım durum bir karabasan durumuydu , anlayınca bir anda çok farklı şeyler hissetmeye başladım , karabasan durumu geçmiş ve yataktan kalkmaya yeltenirken buldum kendimi.Kalkıp yatağa bakmamla dehşete kapılmam bir oldu , yataktaydım Yalnız fikirlerimi yönetemedim , öğrenci evinde tek kalıyorum ancak o anda mutfakta annemin olduğu düşüncesiyle yanına gideyim diyorum , gidip bakıyorum evet orada ancak beni görmüyor duymuyor.Yattığım odaya dönüp bedenimi tekrar gördüğümde bu kez öldüğüm fikri doldurdu beynimi , sevdiklerim geldi aklıma , ne bileyim işlediğim günahlar falan geldi , pişmanlık duygusunu hiç bu kadar yoğun hissetmemiştim.Sonra tekrar yatağa girdim ve gözlerimi açtım , yaşadığımdan emin olmak için telefona sarılıp birilerini aradım falan Değişikti ya , öldüğünü düşünmek hissetmek çok garipti , mümkünse bir daha yaşamak istemiyorum bu durumu , beceremedim belli ki
Şubat tatilinde aynı hissi bende yaşadım, bizi bir meydanda topladılar sonra beni cehennem gibi bir yere gönderdiler. Cihan abi, Aygün falanda oradaydı ne hikmetse Sonra bir sınıf arkadaşım vardı. Ben buradan kaçacam falan dedi onu hatırlıyorum Ama o anki pişmanlık duygusu, 'keşke geri dönebilsem' düşüncesi çok feci. Kendimi bu bir rüya mı diye sorguladığımı hatırlıyorum o rüyamda. Fakat o kadar gerçekçiydi ki rüya olduğu ihtimali bile gelmedi aklıma o an kendimi sorgularken.