ben de şunu ekleyeyim tüm denilenleri yaparak minimuma düşürürsün gol yemeyi..kornerden atmakta yemekte zor iş değil bu seride..O yüzden belki 2 kornerden biri gol olmaz ama 6-7 tanesinden biri kesin olur ne yaparsan yap..![]()
ben de şunu ekleyeyim tüm denilenleri yaparak minimuma düşürürsün gol yemeyi..kornerden atmakta yemekte zor iş değil bu seride..O yüzden belki 2 kornerden biri gol olmaz ama 6-7 tanesinden biri kesin olur ne yaparsan yap..![]()
2 göbek defans oyuncusunun birinin boyu 1,84 14 kafa vurma yeteneğine sahip, zıplama değeri ise 16. Diğeri ise, 1,91 boyu var 15 kafa vurma , 16 zıplama var ama yine de top karşılayamıyoruz rakip forvetlerin boyu kısa olmasına rağmen gol atabiliyorlar hatta gelen topların %80 ' i ayakla gol oluyor. kimse dokunamıyor ortaya gelen topa adam ayağını uzatıyor ve gol oluyor.
Adam paylaşımlarını 2012 ' de nerede yapacağım tam bulamadım acaba biraz yardımcı olabilir misin?
match prepartion da oyun stilim "Takım Oyunu" olarak ayarlamıştım, ofansif olarak takımım çok iyi ama kalemde çok gol yiyorum defansif yapsam da bu sefer ofansta zorlanmam mı ?
Ben 2-3 maçta 1 gol atabiliyorum ancak kornerden ama her maç gol yiyorum, öyle hiç adamların organize bi şekilde gelip gol attıklarını görmedim hep duran toplar.