Savunmanın devamı;
* Kulüp bütçesi 16'dan 225 milyon dolara ben ve arkadaşlarımın çabalarıyla çıktı. Savcı Öz umarım vicdanen rahattır.
Savunmanın devamı;
* Kulüp bütçesi 16'dan 225 milyon dolara ben ve arkadaşlarımın çabalarıyla çıktı. Savcı Öz umarım vicdanen rahattır.
FM Gazetesi
Aziz Yıldırım 2000 yılındaki Galatasaray-Sturm Graz maçını izlettiriyormuş.Sen önce kendini ve kulübünü aklada sonra izlettirirsin o maçları.Gerçekten tüm Türkiye'yi sarsacak savunma yapıyor..Ünal Aysal'ında dediği gibi "üzerindeki lekeyi bize bulaştırmaya çalışmasınlar."
Hatırlıyorum o maçı iki takıma da yeten skorun gelmesiyle bi taraf kendi sahasında pas yapıp diğer taraf sahasında bekliyordu iyi de yaptılar bırakalım bu işleri ben de kendini ilgilendiren cevapları vermesinden yanayım önce.Bu tarz şeylerin örneği çok Lyon'un bu sene Dinamo'ya 7 atması gibi , euro 2004 'te İsveç - Danimarka'ydı sanırım 2-2 lazımdı skor olarak , tribünlerde 2-2 pankartları vardı öyle de bitti.Şikeyi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın bunlar örnek , olan şeyler.Zaten suça inanmıyorum ya.Biz önce şu suçlamalara cevap verelim dediğim gibi gerisi teferruat.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
* Yapacağımız adil yargılama sonucu söz konusu suçları işlemediğime inancım tamdır.
* Biz ucuz şampiyonluk peşinde koşmadık.
* Bugün adaletin bekçiliğini yapanlar, şikeyi Türkiye'ye getirenlerdir. Ama konu şike değil, futbolu ele geçirmektir.
* Bu soruşturmada tüm kulüplerle ilgili dinleme kararı aynı anda çıksaydı bunun bir şike operasyonu olduğuna inanırdım.
FM Gazetesi
Bir Gs lı olarak söylemiyorum objektif olarak söylüyorum bu şekilde bizim maçları izleterek Aziz Yıldırım hakimi etkileyemez.Eğer bizim maçlarda birşey olduysa o ayrı bir davadır incelenir kanıtlanırsa cezası verilir.Birde mahkemenin konusu zaten Türkiye içindeki maçlar o maç Avrupa kupası maçı.Aziz Yıldırım'ın yapması gereken iddaaname de yer alan tape leri güzel bir savunmayla reddetmektir.Bu şekilde olmaz bence.
Aziz Yıldırım'ın savunma şekli çok saçma ve yanlış. Galatasaray şike yapmış olsa bile bu onun cezasında indirime sebep vermez. Kendi maçlarını savunacağına "Bakın bunlarda böyle yapmış olabilir" diyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
* Fenerbahçe'ye anlam veren kupalar değil, kupalara anlam veren Fenerbahçe'dir.
* Savcı, üyesi olduğu kulübün büyüklüğünü kavrayamamış.
* 2001'de 'Türkiye'de şike var' dediğim için hak mahrumiyeti cezası aldım. O zaman şikeyi TFF kulüplerle birlikte yapıyordu.
* 'Üzülmeyin, kaybettiğiniz her şey, başka bir şekilde geri gelecektir' der Mevlana.
* Ne Metris, ne darağacı bizi bu sevdadan vazgeçiremez. Biz dünya kulübü olma yolunda emin adımlarla yürümekteyiz.
* Fenerbahçe'nin bir kuruşunu zimmetime geçirdiğim kanıtlanırsa kendimi ölümle cezalandırırım.
* İspatlayamayanlardan da istifa beklerim.
* Kendi kaynaklarından 30 milyon doları harcayan insanı şike davasında yargılamak haksızlıktır.
* Fenerbahçe kimseden 5 kuruş almadan stadını yaptı.
* Devlet TT Arena'ya 600 milyon TL harcadı, ülkeye faydalı diye sustuk.
* Benden önce amatör şubeleri kim takip ederdi? Şimdi amatör şubelerde dünya Türkiye'yi takip ediyor.
* Malatya'ya Doğan gönderen, Ankaragücü'nü 8-0 yenen, Denizli'ye teşvik gönderenler adaletin bekçileri oldular.
* Savcı, Fenerbahçe'yi bırakmak istemediğimi söylüyor. Ama daha önce iki kez istifa ettim. Taraftarlar bırakmama izin vermedi.
* Denizli maçından önce neler olduğunu Ali İpek, Yusuf Şimşek ve Galatasaraylılar anlatsın.
* Torbalarda para varmış. Durdur, paraları yakala, zabıt tut, kanıtla... Bunlar nedense olmamış...
FM Gazetesi
Aziz Yıldırım: Malatya'ya Doğan gönderen, Ankaragücü'nü 8-0 yenen, Denizli'ye teşvik gönderenler adaletin bekçileri oldular.
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe kimseden 5 kuruş almadan stadını yaptı. Devlet TT Arena'ya 600 milyon TL harcadı, ülkeye faydalı diye sustuk
Dediğim gibi o maçın muhabeti geçmişSaldırılara devam.
* O kadar çok paramız var ki; Bilyoner'i de kapatmışız.
* İddia edilen 13 maçta parasız mı şike yaptık?
* Bilyoner'i kapattığımız ve iddia olayına girdiğimiz söylendi. Oysa Bilyoner, şampiyon olursak futbolcuları götüreceğimiz gece kulübüydü.
* İlhan Ekşioğlu tesise çatı yapmak için muhasebeden para alıyor, sonradan inşaatçılarla anlaşamıyor, parayı iade ediyor. Bu paraya şike parası deniyor, şike parası tekrar kulübe iade edilir mi?
* Galatasaray için gelenek olmuş... Ama biz burada transfer şikesiyle suçlanıyoruz. Bu da iddianamenin ne kadar yanlı olduğunun kanıtıdır.
* Bu FIBA, Basketbol Federasyonu değil, FIBA dediğimiz banka... Her şeyi karma karışık ettiler...
* Suç isnad edilecek tek bir konuşmam yok. Çünkü hiçbir suça bulaşmadım.
* Galatasaray, sözleşmesi devam eden oyuncuları ayartıyor, kimsenin sesi çıkmıyor.
* İyiyim demek, şike yapılıyor mu demek oluyor sayın hakim?
* Trabzonspor adına Sivas'a Zeki Mazlum 1 Milyon TL teşvik parası götürüyor. Mecnun Odyakmaz 'Olmaz' diyor.
* 7 Haziran'da fiziki takip yapılıyor, Organize Şube kulüpten para çıktığını söylüyor, ama dernekler böyle bir para çıkmamış diyor.
* Hastane çıkışı telefonda yönetici soruyor, 'İyiyim, sen nasılsın' diyorum, 'Çok iyiyim' diyor. Savcı buna şike delili diyor.
* Mesajları başka kulüplere atıyor, ama dinlenmiyor ve tapeler çıkmıyor.
* Kime yakındı acaba Tahir Kıran? Talebimdir, lütfen araştırın.
Last edited by Ralph : 21.Şubat.2012 at 19:08
FM Gazetesi
http://twitter.com/#!/140journos
Şuradan da takip edilebilir.
Bilyoner olayı çok iyiymiş![]()
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar, denilmemiş boşuna.
Şu farkedilemedi, bu savunma değil, hücumdur.
Rastgele ve selametle...
(/s)
Yürüyedur Aziz başkan.2 lafından biri Galatasaray.Diyecek söz yok.Galatasaray üzerinden Fenerbahçe'yi savunuyorsun.Kanıt olmadan suçlamalara tepki gösteren siz şimdi kalkıp Denizli maçını A.Gücü maçını söylüyorsun.Kanıtlarını gösterde gereken ceza verilsin bizede.
* Suçluların beraat ettiği yerde yargıçlar hüküm giyer.
* Hacivat Karagöz orta oyunu oynanmaktadır.
FM Gazetesi
'Suçu kanıtlanmadığı sürece herkes suçsuzdur' Aziz Bey siz ve taraftarlarınız temmuz dan beri bunu diyor doğrudur da.Peki sen bizi elinde hangi kanıtla suçluyorsun?
Arkadaşlara katılıyorum. Bu sürecin başından beri kanıtsız , haksız , adaletsiz yere içerde tutuluyorum gibisinden açıklamalar yapan insan bir anda Gs-Ts , Bjk-Ts maçları araştırılsın diyor. Neden araştırılsın Aziz Bey , neye dayanarak bunları söylüyorsunuz ?
Beşiktaş geçen sene İnönü'deki maçta Trabzon'u adeta sürklase etti. Öne de geçtik ama Sivok'un saçmasapan kırmızısıyla 10 kişi kalıp yenildik. Bunun neresi sizi rahatsız ediyor ?
Aziz Yıldırım tarihi bir savunma yapıyor, bu kadar iyisini beklemiyordum. Kara bulutlar dağılacaktır elbet. Perşembe ve Cuma günü de Fenerbahçeli yöneticilerimizi dinleyeceğiz. Daha yeni başlıyor!
Savunma hakkinda hucum yapiyorsa kendi kendini bitiriyordur, sonra demesin savunmami yapmadim diye, yapaydin derler sana sans verdik derler. Ayrica kendini ve kulubunu ilgilendiren davada neden Galatasaray? Zaten o macta sike varsa geregi yapilir ve bu Aziz ve FB'yi bir gram etkilemez. Ayrica o macta biseyler varsa Euro 2004'deki Isvec Danimarka macindada biseyler var demektir. Ayrica o macta Galatasaray kirmizi kart yemisti onuda hatirlarmi kendisi bilmem. Ayrica Rangers ve Monaco sikayet etmemis bu duruma gelip 12 yil sonra Aziz sike var diyor ilginc hakkaten ilginc.
Hakketen yer yerinden oynuyor
* Savcı ikide bir bana Genç Fenerbahçeli'yim deyip durdu. Genç Fenerbahçe liderini korudu, adresi bulunamadı diyerek takipsiz bıraktı.
* İlhan Ekşioğlu, inşaatçıdır. Kulübün inşaat işlerini yapar. İşçi inşaat gibi kelimelerin kullanılması kadar doğal bir şey yoktur.
* Adaletin renk skalasında sarı ve lacivert yokmuş. Suçluların beraat ettiği yerde yargıçlar hüküm giyer.
* Fenerbahçe Cumhuriyeti her zaman en iyilerle ayakta kalmıştır ve kalacaktır.
FM Gazetesi
Savunma yapıyordur elbet. Basına yansıyan ağzından çıkan tüm sözler değil ya!!! Zaten delillerini de vermiş. Kulübün para çıkışlarının girişlerinin makbuzları vs. incelenecek herşey. O zaman İbrahim Akın'a giden makbuzu da elbet bulurlar rahat olun.
Bir Dost
Hellbells
* İlhan Ekşioğlu, inşaatçıdır. Kulübün inşaat işlerini yapar. İşçi inşaat gibi kelimelerin kullanılması kadar doğal bir şey yoktur.
Kahe'de muhendis felanmi oluyor, bi ara Aziz Yildirim Kahe'nin insaatan haberi yokmu diye kiziyor![]()
Savcı ikide bir bana Genç Fenerbahçeli'yim deyip durdu. Genç Fenerbahçe liderini korudu, adresi bulunamadı diyerek takipsiz bıraktı.
Burada taraftar grubunun liderini suçlamış dimi bana öyle gelmedi sadece?
guluyorum adam kendi savunmasini bile galatasaray uzerinden yapiyor
Last edited by meddah : 22.Şubat.2012 at 01:56
Eee Başkan 2001 yılında şike var demişsin de, 2001'de Fenerbahçe şampiyon oldu?
Pek bir savunma da göremedik ama?
2001'de Türkiye'de şikenin olduğunu söylediği açıklamasından bahsediyor.2001'de şike var değil 2001'de "Türkiye ' de şike var " açıklaması.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.