Werder Bremen-Fc Bayer

Maçı baştan sona üstün götürdük.Yeni Transfer eski Chelsealı Joe Cole bizi mutlu sona götürdü.Bu maç çok zevkliydi.Joe Colenın gol görülmeye değer diye düşünüyüorum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Werder Bremen-Leverkusen

Leverkuseni 2 goller devirdik.Seydou Dombia İle bu işi bitirdik.Seydou Dombia ile 2017 yılına kadar yeni sözleşme imzalaya bilirim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Werder Bremen-Scahlke

Schalke maçı gayet kolaydı.Erken gol yedik.Moreller bozuldu o yüzden.Ama takım bir anda toparlandı ve bu güzel galibiyeti almamda bana yardım etti.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Werder Bremen-Hofenheim

Bu maçıda kolay kazandık.Takım gerçekten istikrarlı.Bu sezon açık ara puan farkıyla şampiyon olabiliriz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

CL MAÇLARI

SK RAPİD WİEN-WERDER BREMEN

Maçı baştan sona üstün götürdük ve tam bizlik bir galibiyet aldık.

Werder Bremen-Real Madir

İspanyanın en büyüğünü kendi evimde devirdim.Bu zafer Almanya ve bizim içinde
Çok önemli.

German Cup(Almanya Kupası)
Selingenporten-Werder Bremen

Adı pek duyulmamış bir takıma karşı oynadık ve 3 golü atık onları evlerine yolladık.

Lig Tabloları

Bundesliga
Şampiyonlar Ligi
German Cup