1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Fenerle 3.sezon kadrom

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by kburakozer
    bu kadar adam bilmiyo da adriano'yu alan arkadasimiz biliyo galiba. Birakin ya bi balina denk gelmistir. Kac yildir bu oyunu oynayan arkadaslarin yorumlarina itibar edecegine kendi bildigini okumaya devam ediyor. Buraya ole bi konu aciyosun ki mutlaka birileri suphelenecek arkadasim. Aldin adam alex deil. Adriano'dan soz ediyoruz. Ben hile var demiyorum ama biraz garip. Bunu neden kabul etmek istemiyorsun onu anlamadim. Herkese laf yetistirmeye calisacagina biraz da gerceklere bak. Bunca adamin yorumunu hice sayacaktin niye actin konuyu ozaman. Madem aciyosun olumlu, olumsuz tum yorumlara acik olmalisin. Hile diye direten arkadas yok gordugum kadariyla. Akla ilk o geliyor; ama deil diyosan hile yoktur. Kimse seni kinamadi burda arkadasim otrmusuz bilgisayarin basina sadece tartisiyoruz. Lutfen yorumlara biraz daha acik olalim.
    arkadaşım ben sadece hile diye şüphelenen arkadaşlardan nedenlerini açıklamanı istiyorum

Quote Originally Posted by Ghonedre
    arkadaşım ben sadece hile diye şüphelenen arkadaşlardan nedenlerini açıklamanı istiyorum
    Arkadasim aciklamislar ya iste. Adriano'nun fener'e gelmesi bile acikliyo zaten. Neyse gene de tebrik etmek lazim. Basarilar.

Mesaj Yetkileri