1 ile 30 arası toplam 375 sonuç

Konu: Bundesliga Aslanları - Bayer 04 Leverkusen - Light the Fire...

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Gareth Bale transferi süper olmuş.Taktiğinde defansta oynatıcaksın mecburen ama orta saha oynatırsan daha çok verim alırsın

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zolok View Post
    Hocam Harika gidiyorsun.Dombia bende denedim iş yapıyor ancak Tevezi Werdere Getiremedim.
    Man.City'de hocasıyla ters düştüğünden satılığa konmuştu, scoutlarımdan biri önerdi, yoksa haberim olmadan uçardı başka kulübe, beyfendi haftalık 240 K $ para lıyor, dünya kadar bonusu var, transfer anında loyalty bonusuna da 6-7 M $ civarı para vermiştim, menajeri de bi o kadar almıştı. Bilgin olsun..

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Gareth Bale transferi süper olmuş.Taktiğinde defansta oynatıcaksın mecburen ama orta saha oynatırsan daha çok verim alırsın
    Bale'i bilerek aldım kaptan, atak sol bek oynatıcam, mecburen DL'ye alışacak çünkü taktikten vazgeçemem, kanat oyunculu sistem bana göre değil..

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Bale'i bilerek aldım kaptan, atak sol bek oynatıcam, mecburen DL'ye alışacak çünkü taktikten vazgeçemem, kanat oyunculu sistem bana göre değil..
    Ben taktiğimi takımdaki oyunculara göre belirliyorum.Öyle kafamda belli bi taktik olmaz.Ama en sevdiğim taktik eski serilerde de çok kullandığım ve Neath kariyerimde de kullandığım 4-1-3-2(4 defans-1 ön libero - 3 mc - 2 forvet).Tabi takımda iyi kanat oyuncuları varsa taktiğimi ona göre yaparım

Mesaj Yetkileri