TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
4.0 Megapack olarak varsa 4.1 i indirmeniz yeterli.
@aboo bu iconlar ne oluyor?
Elimde 2.30GB'lık bir Cut-Out Yüz paketi mevcut ama biraz değişiklik olsun
92.000 ne demek ya
Sağolasın bu arada.
Önemli değil arkadaşlar çıktıkça yeni versiyon paylaşırız buradan.
Çok çabuk indirdim, teşekkürler
Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics\faces benm oyunda böyle bi klasör yok kendim mi oluşturmam gerekiyo
Yeni çıkan versiyonların 4.0'a göre farkı nedir?
Ayrıca bir sorum daha olacak. Sadece 4.0 sıfır paketiyle oynasak oyun bir hata vermez değil mi?
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Ana linkteki dosyanın boyutu 335 mb, 4 gb değil mi ana paket?
Last edited by Crazycat : 03.Şubat.2012 at 19:48 Reason: Düzeltme
Yeni çıkan versiyonlarda ana versiyonun üstüne yeni oyuncuların resimleri ekleniyor.4.0 ile oynarsan sıkıntı olmaz ama daha az oyuncunun resmi olur.
Dosyanın boyutunun az olmasının sebebi Torrent linki olması.Linkle birlikte inen dosyayı bir torrent programıyla çalıştırıp 4 gb lik dosyayı indirebilirsiniz.
So what?
Saike
@GeNç KaRTaL
Cevap için sağ olun. Bu arada 4.04 güncellemesi çıkmış fakat boyutu 4.03 güncellemesinden daha az gözüküyor. Son güncellemeyi kurmamız yetmiyor mu acaba?
Son güncellemeyi kurmak yetmez, hepsini tek tek yükleyeceksiniz.
Ard arda mesaj olacak ama Icon Mega Pack'in doğru yapılıp yapılmadığını nereden anlayacağız? Takıma baktığımız yerde küçük resimler mi oluyor eğer doğru yaparsak?
Teşekkür edemeden geçemezdim hocam, çok iyi bir paylaşım.
Hocam teşekkürler, acaba bunun içinde Bank Asya ve 2.Lig de var mı? Eğer varsa onları ayrı olarak upload edebilir misiniz?
Ya da başka bir yüz paketi var mı Bank Asya ve 2.lig için?
Cut-out tarzı olması nedeniyle o kadar resim içinden Türk oyuncuları tespit etmek biraz zor olabilir. Yani yanında takım logosu, Türk bayrağı olsaydı ayrı bir paket haline getirip sunabilirdim.
4.6 güncellemesi 1. mesaja eklenmiştir.
teşekkürler, bunu partlar halinde yayınlayabilir miyiz acaba 4 gb benim internet için tek part halindeyken eziyet oluyor
4.0 ana paketı ındırdım 4 gb ıcınden torent dosyası çıktı sımdı ne yapıcam ?
Edit:umarım bosu bosuna ındırmemısımdır 4 gb nın ıcınden 21 kb lık dosya çıktı olucak ıs deıl...
Last edited by balinger : 13.Mart.2012 at 19:22
4 gb parçalara bölüp link verebilirim ancak torrent programını kurup 4 gb çok hızlı şekilde indirebilirsiniz. Bence bu çözüm herkes için daha kolay olur.
İlk mesajda 2 tane ana paket linki var. Birisi torrent linki diğeri bildiğimiz indirme linkidir. Siz sanırım 4 GB olan yerine torrent olanı indirmişsiniz.
Ben dosyayı bir inceleyeyim.