İddia makamının, iddianamede 'suç örgütü'nün 3 numarası olarak gösterilen Şekip Mosturoğlu'nun tahliyesini istemesi sanırım bu soruşturmadaki örgüt olayının da çökmesi anlamına gelir. Örgüt yoksa, tutuklu yargılamada olmaz. Şike ve teşvik suçlamasıyla tutuklu yargılananlar daha önce serbest bırakılmışlardı. Bu durumda şu an tutuklu yargılananlar da serbest bırakılmalı. Kıt hukuk bilgimle böyle düşünüyorum. Daha iyi bilenler aydınlatabilirse sevinirim.

Ama bence tahliye çıkmayacak birçoğuna. Özellikle de Aziz Yıldırım'a. Suçlamaların hepsine belgelerle cevaplar verilmiş, iddianame çürütülmüş, iddianamedeki çifte standart ortaya koyulmuş. Varsın yatsın biraz daha Aziz Yıldırım. Şu an Çağlayan'da bekleyenler de var. Hani bir Fenerbahçe medyası var ya dillerden düşmeyen; Çağlayan'da binlerce taraftarın toplanması hakkında tek bir haber vermiyor o Fenerbahçe medyası. Soğuğa rağmen saatlerce orada bekliyorlar. Çevik Kuvvet tacizine maruz bırakılıyorlar, muhtemelen birazdan da müdahale edilir kendilerine. Gerekçesiz ve gereksiz yere.

İlhan Ekşioğlu'nun kızı Tuana, "Stresten agliyorum lutfen ya ben eve babamla gidip kardeslerimi babam geldi diye uyandirmak istiyorum 8 ay gecti yeter artik" diye bekler; Şekip Mosturoğlu'nun oğlu Batu, bu sene gireceği üniversite sınavına Metris'te, Çağlayan'da babasının yanına gidip gelmeden arta kalan zamanda çalışır, küçük kızını ise yeni başladığı ilkokula babası uğurlamamıştır hiç. Bütün bunların hesabını verebilecekler mi? Herşey kupa, şampiyonluk değil.