Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 220 sonuç

Konu: TFF'de Seçim Zamanı: Yeni Başkan Yıldırım Demirören

Sasirdikmi? Tabikide hayir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sadece Türkiye'de olur dedirten olaylardan biri yaşanıyor.İddianamede adı geçen takımlardan birinin başkanı gelipTFF başkanı oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ve iddaaname de adı geçen diğer tüm kulüplerde onu destekliyor.Şansa bak yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylı dostlar dediklerinizde haklı oldugunuz yerler var peki Galatasaray'ın kamuoyu yaratamamasına veya bir başkan adayı çıkarma da etkin rol oynayamamasına ne diyeceksiniz. Bu bir eksiklik değil midir? Galasataray'ın Haluk Ulusoy çalışmaları veya Haluk Ulusoy kozu tutmadı B planı olmalıydı. Bu süreci iyi yönetemediler bence. Çıkan her adayı eleştirmek, herkese karşı olmak çözüm getirmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Galatasaray bir aday çıkarsa bile kamaoyu oluştursa bile şu durumda seçtiremez ki.İddaname de yer alan bir kulüp aday çıkarttığı zaman onları koruyacağını bildiği için direk diğer 6-7 takımda tamam diyor zaten.İddaname dışındaki takımlardan sadece 1-2 takımla bile anlaşılsa zaten seçilmesine yetecek(Sadece süper lig kulüpleri için diyorum tabiki alt liglerde var).

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Seçtirmekten veya atamaktan bahsetmiyorum. Bir duruştur ,bir tepkidir. Ama bu tür faaliyetler içinde görmüyoruz Galatasaray'ı. Sürekli taraftara oynama işte "bakın nasıl kendileri oynuyorlar biz ne yapalım" feryadı geliyor bunda da başarılı oluyorlar. Dediğim gibi oturdugun yerden eleştirmeye kalkarsan ömür yetmez. Şenes Erzik Fenerbahçe'li diye istemeyen bir dolu Galatasaraylı vardı, son noktadan bahsediyorum

Nesil
    2007

Yıldırım Demirören seçilsinde bu yıla bir rezalet daha ekensin

Şu durumda iddaanamede adı geçen klübün başkanı nasıl TFF başkanı olabilir bunun nasıl bir mantıklı açıklaması olabilir anlamıyorum neyin kafasını yaşıyor bunlar şaka gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe yönetiminin Yıldırım Demirören'i destekleyecek olmasını ben kabul edemiyorum.

Ama savunmaya da bakıyorum, göz göre göre Fenerbahçe'yi bitireceklere karşı, mahkemenin bitmesini bekleyecek bir başkanın seçilmesini istenmesini anlayabiliyorum.

Yoksa Fenerbahçe'nin ŞL'ye gitme hakkı gasp edildiği gibi, acele edilirse Süper Lig'de mücadele etme hakkı da gasp edilecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Soruşturmada adı geçen TFF Asbaşkanı da vardı bugüne kadar. Görevini de istifa edene kadar yapmaya devam ediyordu. Soruşturmada adı geçen kulübün başkanının aday olmasına neden bu kadar şaşırılıyor? Benim istediğim gibi bir anlam çıkmasın. Kazanıp başkan olmasını bırakın adaylığına bile ben de sonuna kadar karşıyım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şahsen ben o asbaşkanın nasıl görevine devam ettiğine hala daha şaşırıyorum.

Nesil
    2006

SON DAKİKA: Galatasaray TFF seçimlerinde Ata Aksu'yu destekleyecek. (DHA)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ts yonetimi suan toplanti halinde, twitterda donen haberlere gore Demirorene destek verilecek, oyle bisey oldugu halde ise bende dahil butun taraftarin gozunde kredileri bitecek !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sadri Şener şampiyonluk kupasından geçti ligden düşmemeye oynuyor sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sanirim haberler dogru her yerde yazmaya basladi, Sadri Sener kazanacak adama oynuyor. Yarinki macta istifaya cagirir taraftar.

" dinime kufreden musluman olsa " ^

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yazık gerçekten yazık.Tff ye demirören başkan oluyor hani şu bildiğimiz demirören ve 2 süper lig kulübü hariç herkes destekliyor.Taraftarlar karşı çıkar diye bekliyorum ama 1-2 kulüp taraftarı hariç herkes memnun halinden.Ozaman sorun yok herşey çok güzel olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ben de karşıyım demirören'in başkanlığına.

beşiktaş iddianame'de olmasaydı yine karşı olurdum.

sonuçta yaptıkları ortada.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Demirören "kurgu" yu bozacaksa isimi sadece teferruattır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    İstedikleri kadar imzalasınlar,Demirören kafaya koyduysa o işin dönüşü yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İstedikleri kadar imzalasınlar,Demirören kafaya koyduysa o işin dönüşü yok.
    Demirören'in nereye başkan olacağı zerre umrumda değil isterse Amerikanın başkanı olsun.Bizim yönetimimiz onu destekleyecekse onla beraber bırakıp gitsinler.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mesele Demirören'i desteklemek değil ki. Bir ton aday çıktı ama birçoğu medyada adım duyulsun mantığıyla aday oldu. Ciddi diye bakılan 2 aday var; biri Demirören diğeri de Ata Aksu. Mesela Fenerbahçe'nin Ata Aksu gibi Haluk Ulusoy'un başkanvekilliğini yapmış birisini desteklemesi mümkün değil. Geriye de mecburen Demirören kalıyor. Tüm kulüpler kazanmaya en yakın adaya destek vermiş olmak ister. Eğer daha makul bir aday çıksaydı Demirören'in başkan olma şansı böylesine yüksek olmazdı. Ha denilirse ki şu dönemde iyi bir aday kim olabilirdi, açıkçası benim aklıma pek isim gelmiyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Mesele Demirören'i desteklemek değil ki. Bir ton aday çıktı ama birçoğu medyada adım duyulsun mantığıyla aday oldu. Ciddi diye bakılan 2 aday var; biri Demirören diğeri de Ata Aksu. Mesela Fenerbahçe'nin Ata Aksu gibi Haluk Ulusoy'un başkanvekilliğini yapmış birisini desteklemesi mümkün değil. Geriye de mecburen Demirören kalıyor. Tüm kulüpler kazanmaya en yakın adaya destek vermiş olmak ister. Eğer daha makul bir aday çıksaydı Demirören'in başkan olma şansı böylesine yüksek olmazdı. Ha denilirse ki şu dönemde iyi bir aday kim olabilirdi, açıkçası benim aklıma pek isim gelmiyor.

Ben kulubümün kazanmaya yakın olana değil hakedene destek olmasını ısterım.Sonunda 17'ye 1'de olsak bu böyle olmalı.Olay aynen senin anlattığın gibi ama hiçkimse bizim Demiröreni desteklememizi istemiyor.İstamayacak!

Nesil
    2007

DEMİRÖREN'İ DESTEKLEYEN KULÜPLER ŞÖYLE:
    SÜPER TOTO SÜPER LİG
    Manisaspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor, Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor, Mersin İdman Yurdu, Sivasspor, Beşiktaş, Samsunspor, Orduspor, Karabükspor, Gaziantepspor, Kayserispor, Trabzonspor

BANK ASYA 1.LİG
    Boluspor, Elazığspor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Konyaspor, Kartalspor, İstanbul Güngörenspor, Rizespor

SPOR TOTO 2.LİG ( BEYAZ GRUP )
    Balıkesirspor, Çorumspor, Diyarbakırspor, Gaziosmanpaşa, Konya Torku Şekerspor, Pendikspor, Şanlıurfaspor, Tepecikspor, Tokatspor, Yeni Malatyaspor, Bozüyükspor, Kocaelispor, Ofspor, Tokatspor

SPOR TOTO 2.LİG ( KIRMIZI GRUP )
    Adıyamanspor, Alanyaspor, Çankırıspor, Bandırmaspor, Denizli Belediyespor, Eyüpspor, Fethiyespor, Kırklarelispor, Körfez Futbol Kulübü, Sarıyer, Ünyespor

3. LİG 1. GRUP
    Akçaabat Sebatspor, Bayrampaşaspor, Belediye Vanspor, Diyarbakır BŞB, Elazığ Belediyespor, Gebzespor, Gümüşhanespor, Hacettepe, İnegölspor, Kastamonuspor, Kırıkhanspor, Lüleburgazspor, Manavgat Evrensekispor, Ümraniyespor, Sandıklıspor

3. LİG 2. GRUP
    4 Eylül Belediyespor, Batman Petrolofisi Spor, Belediye Bingölspor, Erganispor, Gölcükspor, İskenderunspor 1967, İstanbulspor, Karsspor, Kepez Belediyespor, Kilimli Belediyespor, Küçükçekmecespor, Nazilli Belediyespor, Yalıspor

3. LİG 3. GRUP
    Afyonkarahisarspor, Anadolu Üsküdar 1908, Araklıspor, Aydınspor 1923, Beylerbeyispor, Çarşambaspor, Darıca Gençlerbirliği, Erzurum BŞB, Hatayspor, Kayapınar Belediyespor, Pazarspor, Sancaktepe Belediyespor, Siirtspor, Tekirova Belediyespor

Kaynak:Ntvspor
    Hay maşallah ne çok seveni varmış bu adamın.Yıldırım Demirören'in seçilmemesi mucize olur herhalde...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yıldırım Demirören'in başkan olmasını istemiyorum.

İlk adaylığı gündeme geldiğinde bir konuda yazmıştım, Demirören başkan olmasın ama birilerin olmayan havayı pompalamasıyla, panikle, aceleyle takımlara ceza verecek, mahkeme sürecini beklemeyecek birisi hiç olmasın.

Savunmalara bakıldığında, ciddi anlamda ele alınabilecek ve detaylara inilebilecek 2 ya da 3 maç ancak çıkar. Diğerleriyle alakalı suçlamalar zaten düşecektir. Hal böyleyken, iddia makamının saçmalıklarına kanıtlarlarla cevaplar verilebiliyorken, bu yargılamayı beklemek gerekir.

Bu nedenle UEFA'yı da kullanıp, ceza sopasını sürekli gündemde tutarak alelacele karar almak isteyenlerin istediklerini yerine getirmeyecek birisinin gelmesini isterim.

Ata Aksu mu? Haluk Ulusoy'dan fazlasıyla çektik aman onun adamı da uzak dursun?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Murat Aksu: 2 milyar tl harcayan Sn.Demirören borç 600 milyon olmuşken Tff'ye aday olması kaçış planıdir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Hay maşallah ne çok seveni varmış bu adamın.Yıldırım Demirören'in seçilmemesi mucize olur herhalde...
    Tarsus İdman Yurdu desteklemiyormuş, neyse ki.

91 kulübün desteğini almış, ben 75 biliyordum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaray Ata Aksu'ya desteğini çekmiş, Ertem Şener'in yalancısıyım. Ve yine Ertem Şener'in dediğine göre Y.D.'yi destekleyeceklermiş 14 delege ile.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Düşünüyorum da ben Beşiktaş'ın başkanı olsam, sittin sene gidip de TFF gibi bi kuruma başkan olmak istemem.. Zaten onun ne yapmaya çalıştığını da anlayabilmiş değilim..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Dogan ; Sn. Ata Aksu 61 geçerli imzayı bulamadığı için saat 02.00'de adaylıktan çekilme kararı aldı. Tff yeni Baskani Yıldırım Demirören.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ata Aksu Demirorenin listesinde yer alabileceginide soyledi galiba Ertem Sener, Facebooktan okudum. Kisacasi Yildirim Demirorenin TFF baskanligi hayirli olsun, MAA'dan sonra bunada sukur diyelim.

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri