Sayfa 22 / 30 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Mali yönden ilk 5'e girecek kaptan, azmetmiş, heryol mübah :7
    çok iyi olur Mali açıdan ilk 5 e girmek tabi mali da bizim için çok önemli bazı oyuncular vardı bakdım çok fazla para istiyorlar almadım mali yönden işimize gelmeyenleri almadık.. birde iyi bir oyuncu vardı almak istedigim ve listede olan normal koşullarda gelmesi gerekirdi bi türlü sözleşme imzalamak istemedi aramızdaki buzları eritip onuda cazip bi fiyata alabilsek iyiolacak )

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yine gelen giden dengesinde dengesizlik yapmışsın onun dışında maçlar iyi seri tutturmuşsun

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Yine gelen giden dengesinde dengesizlik yapmışsın onun dışında maçlar iyi seri tutturmuşsun

yok ya dengeyi bozmadık aksine kiralık yolladık büyük kısmını rahatlama oldu maaş konusunda

Basketde Aslanlar İlk 8e Koşuyor.. GALATASARAY M.P. 64-56 Anadolu Efes

Galatasaray Medical Park, Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu beşinci maçında Anadolu Efes ile karşılaştı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan mücadeleden 'Mahmuti'nin Aslanları' 64-56'lık skorla galip ayrıldı.

Bu skorun ardından sarı-kırmızılılar 3. galibiyetini aldı ve grupta 2. sıraya yerleşti. Anadolu Efes ise 1 galibiyette kaldı ve gruptan çıkma şansını kaybetti.

Galatasaray grubun son haftasında Yunanistan'da Olympiakos ile karşılaşacak ve bu mücadeleyi kazanması durumunda ilk kez katıldığı Euroleague'de adını son sekiz arasına yazdırarak büyük bir başarıya imza atacak.

1. periyot sonucu: Galatasaray MP 20-13 Anadolu Efes
    İlk yarı sonucu : Galatasaray MP 39-32 Anadolu Efes
    3. periyot sonucu: Galatasaray MP 50-45 Anadolu Efes

Lig Maçları

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wilfried Hele şükür döndü ya eksikliklerini hissetdiriyor vorsah ve wilfried Sırada GALATASARAY - Fenerbahçe Derbisi var..

2. Sezon Devre Arasından Sonraki Kadromuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne bu yabancılar böyle mülteci kampı gibi olmuş : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ne bu yabancılar böyle mülteci kampı gibi olmuş : )
    Güldürdün beni ya Dönüşümlü Olarak KUllanıyoruz Oyuncularımızın Nerdeyse Hepsini Kadromuzda Bulunan )

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

dönüşümlü kullanırken aynı oyuncuların birarada oynayıp birbirlerine alışamamaları problem yaratmıyor mu?

dönüşümlü kullanırken aynı oyuncuların birarada oynayıp birbirlerine alışamamaları problem yaratmıyor mu?
    yok fazla problem oluşturmuyor çünkü defansları birbirne alışdırdım en ilk etapda öle yapdımki dönüşümlü oynadıklarında problemleri minimum indirmek için sonra zaten oyuncuların nerdeyse hepsi birbirine yakın özellikde, yetenekde yani uyumda fazla sıkıntı olmuyor onları önceden düşündüm öle düşünerek mali açıdanda uyum açısındanda sportif açıdanda düşünerek aldım her oyuncuyu bazı bedava gelenler var onlar pek problem degil olmadı satarız mutsuz olsada önemi yok.. ama arada bi hazırlık maçı yapdırıp bütün oyuncuları maximum hazır halde tutsam daha iyi olur tabiki

GALATASARAY - Fenerbahçe Derby Maçına Giriyorum Başarı Dileklerinizi Beklerim..
    Debi Maçın Gollerinide KOyacam

Saldır Cimbom transferler iyide Türk transferleri beğendim özellikle ,birde benim çok yabancıda başım dönüyor (: nasıl bir11 çıkaracağım şaşırıyorum

maçın SOn Düdüğü ÇAldı.. Toplam 3gol var Maçda.. 1 Tanede Kırmızı Kart Var.. Ayrıntılar Birazdan..

Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    Saldır Cimbom transferler iyide Türk transferleri beğendim özellikle ,birde benim çok yabancıda başım dönüyor (: nasıl bir11 çıkaracağım şaşırıyorum
    sagolasın :=)) bazen benmde oluyor ama planlı programlı yapılan transferler oldugundan şuan için bi porblem olmuyor yabancı konusu tabi daha çok türk oyuncu görmek istiyorum ana kadromda

Lig Maçı(Derbi)

11Ler:

Sonuç:

Maçda Fazla etkili degildik Ama Mücadelemiz Görülmeye değerdi Tekmeye Kafa soktuk Tabiri Caizse fb Baya Zorladı Ama Kaledeki Çılgın Türk Sinan Bolat Gene Olan üstü Kurtarışlarla Rakibimize Gol izni vermedi.. Velanın Golü ÇOksüperdi Golü Çoksert Ve falsolu Bir gol attı..

MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
    [YOUTUBE="oyVGccCj43k"] GALATASARAY - Fenerbahçe [/YOUTUBE]

Maçın Yıldızı: aykut DEMİR Puanı: 8.0

1 Maç Sonra Şampiyonlar Ligi Maçımız Var..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

tebrikler, feneri iyi tokatlamışsın yine. O kadar söyledim ortasahada göbekte muhteşem uyum sağlayan Vefa Küçük-Selim Soydan ikilisini bozma diye sayın Kocaman'a, dinlemedi beni

tebrikler, feneri iyi tokatlamışsın yine. O kadar söyledim ortasahada göbekte muhteşem uyum sağlayan Vefa Küçük-Selim Soydan ikilisini bozma diye sayın Kocaman'a, dinlemedi beni

Lig Maçı

Napol'den Kesit..

Napoli'nin sahası

Napoli Şehiri

Napoli Galatasaray Şampiyonlar Ligi Maçına Giriyorum Başarı dileklerinizi Beklerim

Napoli : Edison Cavani 1 Maç Cezalı Oynamaycak Bu maçda 2. Maçda oynuyabilicek

GALATASARAY : Önemli Sakat Ve cezalı Futbolcumuz Yok Tam Kadro..

Maçın SOn Düdüğü Çaldı.. Maçda Toplam 4 Gol Ve 2 Kırmızı Kart var.. Ayrıntılar Birazdan..

..:: Şampiyonlar Ligi Maçı ::..

11Ler:

Sonuç:

Maça Çok Kötü Başladık İlk Dakikalarda Penaltı Yapdık.. Ama Sonra Tam Oyuna denge Getirmeye Çalışıyorduk Çünkü Penaltıyı Yedikden Demorilize Olduk.. Tam Oyuna Denge Getirmişdik Mücadelemiz Artmışdı Eboue Çok sert Bi Hareket Yapdı Hemde Gole Giden futbolcuya yapdı bunu Kırmızı Kart Gördü.. Tam Rahatlaycaz Derken 10 Kişi Kalınca Sahada Napoli Fırtınası Esmeye başladı Bizde çok geçmeden Oyuna agırlımızı Koyduk sonra bizde 10 Kişi Oynamak zorunda Kaldık 10kişi oynadımız bölümlerde Daha iyi oynadık İtalyadan Galibiyetle döndük buarada penaltı sayesinde sinan Bolatın 350dk Gol Yememe rekoruda gitti..

[YOUTUBE="OkYxBqKsmG8"] Napoli - GALATASARAY [/YOUTUBE]

Maçın Yıldızı: Jose Ortigoza Puanı: 7.6

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çeyrek Final'de rakibi beklemeye başla şimdiden.. Bu arada Avrupa'da max başarın neydi?

Çeyrek Final'de rakibi beklemeye başla şimdiden.. Bu arada Avrupa'da max başarın neydi?
    nasıl max başarın anlamadım ilk sene gidemedik zaten avrupaya )

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Jose Ortigoza şampiyonlar liginde döktürüyor : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Jose Ortigoza şampiyonlar liginde döktürüyor : )
    ilk maçlarda toivonen baya iyiydi asllında ama ortigoza patlama yapdı formayı kapdı gördünüz gibi

Lİg Maçları

NAPOLİ Şampiyonlar Ligi Maçına Giriyorum Başarı Dileklerinizi Beklerim

Maçın SOn Düdüğü Çaldı.. Maçda Toplam 4 Gol var.. 1de Penaltı Kurtarıldı.. AYRINTILAR BİRAZDAN..

..:: Şampiyonlar Ligi Maçı ::..

11Ler:

Sonuç:

Maça Çok etkisiz başladık Birde Bir altı yapdık Ama sinan Bolat Penaltıyı Muhteşem Şekilde Çeldi ve Penaltıyı Kurtarmış oldu.. tam Oyuna denge getirmişdik ki Hamsik Defans Oyuncumuza Biran çalım attı golü attı.. ondan sonra daha iyi oynamaya başladık ve ortigoza napoli defansına mükemmel bi çalım ve fake hareketiyle kurtulup golümüzü kaydetti sonra sahne alan Shaqiri maçın yıldızı oldu ve maçı kazanmayı başardık

[YOUTUBE="qYQ0jFlo4Cw"] GALATASARAY - Napoli [/YOUTUBE]

Maçın Yıldızı: Xherdan Shaqiri Puanı: 8.8

Sayfa 22 / 30 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri