Biraz ara vermiştik, devam edelim.Bugün biraz ilerledim 6-7 hafta toplu koyucam, diğerlerini her zaman ki gibi devam edicez

Serie A 4. Hafta

Evimizde en büyük Şampiyonluk adayı olan Juventus'u ağırladık ve iyi oynadığımız maçta beraberlikle yetindik.Kötü sonuç değil ama galipte gelebilirdik

Serie A 5. Hafta

Çok gol kaçırıyoruz bu sezon.Bu nedir yahu 4 ccc 1 gol.Önceki maçtada vardı ve bir önceki maçta da.Tam 3 kez taktik değiştirdim bu maçta.Ama anca beraberliği kurtarabildik.

Serie A 6. Hafta

Kırmızı kart kurbanı olduk bu maç.Kırmızı kart görsekte kazanabilirdik aslında.Ama gol kaçırmaya devam ettik.3 ccc 0 gol.Düşüş sürüyor maç kazanmayı unuttuk.

Şampiyonlar Ligi 2. Hafta

Gücümüz yetmedi

Serie A 7. Hafta

Üstümüzdeki tozu attık sonunda.Güzel oyun ve Gomez'in yüksek performansıyla rahat kazandık.

Serie A 8. Hafta

Sevinsem mi üzülsem mi anlamadım.Çok ilginç bir maçtı.O kadar çok gol kaçırdık ki sayamadım.Maçta biz kaçıdık onlar attı böyle böyle devam etti ve maç 1-4 e geldi birden.Ama ne olduysa daha sonra oldu ve maçı 90+5. dakikadaki golle 4-4 e getirdik.90+6 da da karşı karşıya kaçırdık.Çok ilginç bi maçtı 1 puana sevinmeliyiz.

Şampiyonlar Ligi 3. Hafta

Lyon deplasmanında iyi oynadık.2 kez öne geçtik ama beraberlik gollerini yedik.Son bölümlere yaklaşıyoken 10 kişi kaldık.10 kişi kaldığımız pozisyondaki serbes vuruş golle sonuçlandı ve işimiz bitti.Kazanabilirdik ama şanssızdık.

Serie A 9. Hafta

Biz oynadık onlar izledi.Şansa attıkları golden sonra golü bulduk.Maçın devamında boş kalesinden karşı karşıyasına dünya gol kaçırdık ve maç berabere sonuçlandı.

Serie A 10. Hafta

Tek kelimeyle ezdik.İlk yarıdaki müthiş oyundan sonra 4-0 önde girdik devreye.İkinci yarı vitesi küçülttük ve gol bulamadık.Güzel oyun güzel galibiyet oldu yine de.

Serie A 11. Hafta

Maça çok iyi başladık ve 2-0 öne geçtik.Ardından rakip 10 kişi kaldı.2-1 oldu sonra.Ama oyunun tek hakimi bizdik.2. yarıda 1 gol daha bularak 3-1 kazandık.Daha da farklı kazanabiliridk ama olmadı.

Şampiyonlar Ligi 4. Hafta

İnanılmaz bir maç.Mükemmeldi.Henüz 6. dakikada 10 kişi kaldık.Ama bu bizi durdurmadı.İlk yarıyı 2-0 önde kapadık.2. yarıyada fırtına gibi başladık ve 3-0 yaptık.10 kişiyle inanılmazı başardık Lyon karşısında.Ama hakem önümüze geçmeye kararlıydı ve bizi henüz 60. dakikada 9 kişi bıraktı.30 dakika 9 kişiyle Lyon'a direndik ve gol yemedik.Bu müthiş galibiyetle ilk 2 şansımızı sürdürdük.

Serie A Güncel Puan Tablosu

Şampiyonlar Ligi Güncel Puan Tablosu