65 metreden attı benim adam.çok acayip bi goldü yaw kale sahasında sekti ve girdi
65 metreden attı benim adam.çok acayip bi goldü yaw kale sahasında sekti ve girdi
benimkinde kale bostu ve gabri korner çizgisinin hemen önünden atmıştı
Rafael van der Vaart 40 metreden attı yalnız bu gol öyle hani kaleci öne cıkıyo asırtma fln girio carparak öyle degil bilincli olarak 40 metreden wurdu we faso alarak girdi
ben galatasarayda halil altintop ile 54 metreden atmıştım.Gençlerbirliği'ne sağ köşeden füze gibi 90'a kakıldı.![]()
![]()
![]()
![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
senin anlattığın olayın aynısı bende cm03/04 oynarken yalovasporda olmuştu rakip oyuncu taç kullandı bizim oyncu aldı ve geri kalanı aynı.Originally Posted by NiC 3 9
arkadaşlar inanırmısınz bilmem ama bn şekerspor dayken ahmet dursun tam 85 metreden çaktı son dk da kaleci açılmıştı o da afeetmedi![]()
![]()
Bende Pablo Aimar 50 m den atmıştı...
Merhaba arkadaslar.Ben Menejer'de en fazla 50 metreden atabıldım.İnter'dim ve O.Martins tam 50 metreden attı tam orta sahanın oradan.En uzak mesafem bu
bende alex 50 metreden atmıştı hemde kaleci kalesindeydi çok süper bi goldü walla inanmayan inanmasın![]()
arkadaşlar maksat uzaktan gol atmak değil iyi cevap yazmışınızönemli olan nasıl oynadıkları saygılarımı iletiyorum sizlere