1 ile 30 arası toplam 166 sonuç

Konu: Bir Maçta En Uzak Kaç Metreden Gol Attınız!!!

Hybrid View

65 metreden attı benim adam.çok acayip bi goldü yaw kale sahasında sekti ve girdi

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli

benimkinde kale bostu ve gabri korner çizgisinin hemen önünden atmıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Rafael van der Vaart 40 metreden attı yalnız bu gol öyle hani kaleci öne cıkıyo asırtma fln girio carparak öyle degil bilincli olarak 40 metreden wurdu we faso alarak girdi

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

ben galatasarayda halil altintop ile 54 metreden atmıştım.Gençlerbirliği'ne sağ köşeden füze gibi 90'a kakıldı.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Quote Originally Posted by NiC 3 9
    65 metreden attı benim adam.çok acayip bi goldü yaw kale sahasında sekti ve girdi
    senin anlattığın olayın aynısı bende cm03/04 oynarken yalovasporda olmuştu rakip oyuncu taç kullandı bizim oyncu aldı ve geri kalanı aynı.

arkadaşlar inanırmısınz bilmem ama bn şekerspor dayken ahmet dursun tam 85 metreden çaktı son dk da kaleci açılmıştı o da afeetmedi

Bende Pablo Aimar 50 m den atmıştı...

Nesil
    2006
    Yer
    Menejer'i Cook Seviyorum

Thumbs up Tam 50 Metreden

Merhaba arkadaslar.Ben Menejer'de en fazla 50 metreden atabıldım.İnter'dim ve O.Martins tam 50 metreden attı tam orta sahanın oradan.En uzak mesafem bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende alex 50 metreden atmıştı hemde kaleci kalesindeydi çok süper bi goldü walla inanmayan inanmasın

Lightbulb Uzaktan gol?????

arkadaşlar maksat uzaktan gol atmak değil iyi cevap yazmışınız önemli olan nasıl oynadıkları saygılarımı iletiyorum sizlere

Mesaj Yetkileri