Ben de 6. haftayı bitirdim. Lideriz şu anda. Kime elendin?
Originally Posted by ardaskoc Ben de 6. haftayı bitirdim. Lideriz şu anda. Kime elendin? Bursaspor'a elendim ilk devrede de ilk mağlubiyetimi ondan aldım :/ 2 Yenilgim var 1'i ondan
37caylak37 | Photoshop Çalışmaları
Originally Posted by 37caylak37 Bursaspor'a elendim ilk devrede de ilk mağlubiyetimi ondan aldım :/ 2 Yenilgim var 1'i ondan Ben Bursa'yı 5-1 yendim ss'ler geliyor.
Originally Posted by ardaskoc Ben Bursa'yı 5-1 yendim ss'ler geliyor. Heyt be kanka öcümü almışsın sağol
Originally Posted by balde_mir_07 Hadi bakalım sana da başarılar renktaş Balkan Kupasında şampiyonluk bekliyoruz : ) Sana ayrıca teşekkürler böylesine güzel bir yama hazırladığın için.
Hazırlık Dönemi - Güzel bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. - Liverpool maçında ortaya koyduğumuz başa baş oyunu kaybettik.
Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası Yarı Final [ Fenerbahçe 0 - 0 p Galatasaray ] - Bir istatistiklere bakın, bir de skora, sonuca... - Bu oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Galatasaray, yarı sahamıza bile giremezken TSYD Kupası'ndan elendik.
Forum Rules