Teşekkürler renktaşlar kaldığımız yerden devam...

8.Hafta
Resmin tam halini görmek için tiklayiniz

9.Hafta
Resmin tam halini görmek için tiklayiniz

10.Hafta

11.Hafta

12.Hafta

13.Hafta

14.Hafta

15.Hafta

Puan Durumu

Oyuncu İstatistikleri

1.Raund

2.Raund

3.Raund

ZTK Çeyrek Final Rakip

Resmi Site'den Açıklama
Takımızdaki genç oyuncuları kiraya yollamak için Pilot Kulüb arıyorudık ve pilot kulübü bulduk.Sivasspor ile Pilot kulüb anlaşması sağlanmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Aykut Kocaman Açıklama !
-Evet ligin ilk devresini kapattık Bursaspor'un arkaasında 2. gidiyoruz ama 2.Devrede Bursaspor'un önüne geçip şampiyonluğu alacağaımızı düşnüyorum.Musa Nizam transferinde 5m € bu oyuncuya pahalı diye karşı çıkan taraftarlarımız vardı ama şuanda gerçekten o para'nın hakkını veriyor ileride vazgeçilmez defans oyuncumuz olabilir.Yeni transferimiz Tunay'ı ise Alex'in yedeği olarak düşünüyorum ama Alex'in ayrılma ile alakası bile yok bu transferi Alex'in kontratı devam ediyorum hala Fenerbahçe'nin kaptanı ! Sene sonu yollarımızı ayıracağımız oyuncular olacak bunların başında ise Emre Belözoğlu olacaktır.Sene sonu için Tolga Ciğerci ile anlaştık 7m € Karşılığında sene sonu takımımıza katılacaktır bu transfer sene başı yapıldı ama biz şimdi açıklıyoruz.Deplasmanlarda daha iyi oynamalıyız,Tek üç puanını bizden alan Ankaragücü maçı gerçekten facia diyebiliriz.Türkiye Kupasında emin adımlar ile gidiyoruz ve Bursaspor'u geçeceğimizi düşünüyorum.