Motherwell - Dundee.Utd (Ceyrek Final)
Inverness - Motherwell
Motherwell - Celtic
GENC YILDIZIMIZ
Aberdeen - Motherwell
Basin toplantisi
Dundee UTD macinda yedeklerimizi sahaya surdum, bu kesinlikle kupayi onemsemedigimden degil. Bu yedekler icin buyuk bir firsat, ki o firsati kullanan arkadaslarda oldu. Macta geriye dustuk, sonra one gectik ve sonra tekrar maglup duruma dusup maci bitirdik. Buda oyuncularin birbirleri ile cok az mac yapmasi ile alakali diye dusunuyorum.
Inverness macinda fark birden bire acilmaya basladi yoksa basa bas giden bir mucadeleydi, deplasmandaki 3 puan rakip kim olursa olsun herzaman cok onemlidir.
CELTIC ZAFERI benim icin unutulmazlar arasinda olacaktir ! Herzaman kendi oyun planimi sahaya yansitmaya calisan bir teknik adamim, ve rakip kim olursa olsun degismem oyun kurgumu ama bu macta gordumki kendinden guclu rakiplere karsi oyun kurgusunda mecburi oynamak zorundasin heleki iskocya liginde bu mecburi bi durum. Once oynatmadik ve top bizdeyken olumune oynadik. Rangersida yenip bu sezonu unutulmaz yapmak istiyorum.
Aberdeen maci bize yakismadi, oyun olarak cok geride kaldik ama nolursa olsun 1 puan aldigimiza sevindik.