1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Pembe değil Mor Rüyalar görüyoruz , Avrupada sürpriz kovalıyoruz (Maribor /2.Sezon)

Threaded View

Sloven Kupası :Finaldeyiz !
    Maribor 5 - 0 Mura 05

13 dakikada bulduğumuz 2 golle tura fazlası ile inanmıştım takımda inanmıştı müthiş oynadık ayağa pasları seven bir tarzım var takımda o şekil oynadı 3-0 da yapınca o skor bize yetiyor diye düşündük sonra savunma yaptık tam tur atladık diye sevinirken meğer Sloven Kupasında deplasman golü uygulaması yokmuş beklemediğim bir şekilde kendimi uzatmalarda buldum neyseki takım yorgunluktan dökülmüş gibi gözüksede uzatmalardada iyi oynadık 5-0 ile Mura 05e ismine yakışan bir mağlubiyet tattırdık umutlarını yıktık. Mura nın menajeri Ante Simurdza adlı kişi maç öncesi turu almaya geliyoruz ,yenmeye geliyoruz desede ona Mor Cehennemi yeniden hatırlattık . Hedefimiz 2 kupayıda almak Ligide Sloven Kupasınıda.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Renkleri ile hatirladigim bi takim, Valencia maci goze batan mac ama diger avrupa maclari basarsiz olmus.
    Öyle oldu ancak ben memnunum grubum çok zordu ilk sene hedefim ŞLye kalıp gelir elde etmekti hedefimi gerçekleştirdim artık gelecek sene ilk 3 kalmak hedefim gruplarda en azından.

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Ligde müthiş gidiyorsun.Valencia'yı deplasmanda 4-0 ile yenmen harika ötesi bir olay tebrikler.Bu arada bişey merak ettim lig kaç maç üzerinden oynanıyor
    Çok iyi bir maçtı o maç lig ise kolay bana rakip olacak takım yok değer bakımında ben 10 milyon euro bana en yakın 3 milyon euro . Lig 36 maç üstünden ancak playoff var galiba yoksa puan farkı bakımından şampiyon olduk.
    Last edited by sebofanmemo : 27.Şubat.2012 at 20:45

Mesaj Yetkileri